UWAGA: Użytkownicy ZX10R ACTIVE TUNE mają problemy z tabelami przycinania, błąd „nie wykryto urządzenia”
kento_ftecu
w ZX 10
Jeśli masz problemy z funkcją Active Tune w swoim ZX-10R, która nie zachowuje tabel trymowania po przejażdżce (wyświetla wszystkie zera w tabeli) i / lub pojawia się komunikat o błędzie „nie wykryto urządzenia” po kliknięciu przycisku „ Czytaj ”, zadzwoń do nas pod numer (888) 543-6302. Prawdopodobnie problem stanowi 4-pinowy kabel USB Data Link.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć! Mam ten problem ... ale czy muszę do was dzwonić? Mój angielski nie jest zbyt dobry, więc może mógłbyś przeprowadzić mnie przez e-mail?
Cześć! Zadzwoniłem do was kilka dni temu i mieliście zrestartować moją licencję lub coś w tym stylu, ale nadal mam ten sam problem ... kiedy próbuję przycinać w aktywnej melodii, otrzymuję komunikat: „Licencja nie jest już dostępna stan zdatny do użytku, skontaktuj się z pomocą techniczną ”. i wszystkie zera na mapie .. Nie miałem dostępu do swojego roweru w momencie, gdy dzwoniłem i nie mogłem sprawdzić, czy restart zadziałał, czy nie do dzisiaj, więc jak postępujemy?