Forum wsparcia

UWAGA: Użytkownicy ZX10R ACTIVE TUNE mają problemy z tabelami przycinania, błąd „nie wykryto urządzenia”

kento_ftecukento_ftecu Posty: 776Staff User

Jeśli masz problemy z funkcją Active Tune w swoim ZX-10R, która nie zachowuje tabel trymowania po przejażdżce (wyświetla wszystkie zera w tabeli) i / lub pojawia się komunikat o błędzie „nie wykryto urządzenia” po kliknięciu przycisku „ Czytaj ”, zadzwoń do nas pod numer (888) 543-6302. Prawdopodobnie problem stanowi 4-pinowy kabel USB Data Link.

Komentarze

• puttedixi@hotmail.computtedixi@hotmail.com Posty: 7Verified User

Cześć! Mam ten problem ... ale czy muszę do was dzwonić? Mój angielski nie jest zbyt dobry, więc może mógłbyś przeprowadzić mnie przez e-mail?

• puttedixi@hotmail.computtedixi@hotmail.com Posty: 7Verified User

Cześć! Zadzwoniłem do was kilka dni temu i mieliście zrestartować moją licencję lub coś w tym stylu, ale nadal mam ten sam problem ... kiedy próbuję przycinać w aktywnej melodii, otrzymuję komunikat: „Licencja nie jest już dostępna stan zdatny do użytku, skontaktuj się z pomocą techniczną ”. i wszystkie zera na mapie .. Nie miałem dostępu do swojego roweru w momencie, gdy dzwoniłem i nie mogłem sprawdzić, czy restart zadziałał, czy nie do dzisiaj, więc jak postępujemy?

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.