פורום תמיכה

2019 ZX6R (ארה"ב) בדוק את אור המנוע (תקלה בחיישן טמפ 'נוזל קירור) לאחר פלאש Graves

albouri.engineering@gmail.comalbouri.engineering@gmail.com הודעות: 2Verified User

שלום, יש לי כאן סיטואציה מעניינת. העברתי את המנגינה של Graves Motorsports דרך הרתמה בצד האופניים. עם ההפעלה הראשונית, האופניים רצו והסתובבו בסדר, אך כעת מציגים תאורת מנוע לבדיקה עבור קוד 14, שהוא תקלה בטמפרטורת חיישן הקירור. כוונון Graves מכיל כברירת מחדל את התפריט "ECT / USB Error" כ- "Disable". אני זוכר שניסיתי לארוע את האופניים עם הרתמה שעדיין מחוברת למחשב, מה שאולי הצית משהו. ניתקתי את הרתמה, ניתקתי את הסוללה, חיכיתי 24 שעות ואז חיבורתי מחדש את הסוללה, הבזקתי מחדש את ה- ECU ועדיין הדלקתי את נורת המנוע של הסימון. האופניים קוראים טמפ 'נוזל קירור בסדר גמור, והאוהדים בועטים / מכבים בטמפים הנכונים. תמיכה טלפונית אמרה לרכוב על האופניים לאורך כקילומטר כדי לראות אם האור מתאפס. אני לא יכול לרכוב על האופניים, מכיוון שעדיין יש קרח בחניה שלי, אבל תוהה באיזה עוד אוכל להשתמש כדי לאבחן או לנקות את הקוד. ההבזק מבטל / מאפר את השימוש בתכונה "האבחון" כשמסתכלים על חלון "המכשיר". כל עזרה תהיה מוערכת רבות. תודה

הערות

• kento_ftecukento_ftecu הודעות: 776Staff User

תכונת "האבחון" בחבילת הכוונון אינה מיועדת לקודי שגיאה של ECU; תכונה זו קיימת כדי לעזור בפתרון תקלות בחומרה. נאמר לנו שכמה קודי שגיאה יתאפסו לאחר שרכב על האופניים לאורך כמה קילומטרים. אך אנו מציעים לקבל את מתאם הרתמות OBDII וקורא OBD כדי להיות בטוחים באיפוס הקוד.

• albouri.engineering@gmail.comalbouri.engineering@gmail.com הודעות: 2Verified User

תודה רבה לך! אני אהיה בטוח לעשות זאת לאחר כפתור כמה פריטים נוספים! אני מעריך את הקלט!

היכנס או הירשם כדי להגיב.