Drut wysunął się z kołka
kthrift2991@gmail.com
Dzień dobry zamówiłem tuner rowerowy w Revzilli i zainstalowałem go na moim FZ-07. Po włożeniu wszystkich 3 pinów wykonałem test lekkiego szarpnięcia na wszystkich trzech drutach, aby upewnić się, że były zablokowane w złączu. Niestety szpilka z pomarańczowego drutu nie była wystarczająco dobrze zaciśnięta, a drut wysunął się z szpilki. Teraz mam luźny drut i szpilkę utknąłem w złączu ECU bez możliwości wyjęcia szpilki. Czy jest coś, aby rozwiązać ten problem? Ponadto, gdy wyciągnę pin, najprawdopodobniej będę potrzebować nowego pinu, aby ponownie przypiąć drut i włożyć go ponownie do złącza.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Odblokuj styki, naciskając dwie białe plastikowe zatrzaski blokujące na górze złącza. Następnie weź bardzo cienki metalowy kilof i ostrożnie wypchnij szpilkę z tyłu, aż zobaczysz wystarczającą ilość metalu z tyłu złącza, aby chwycić i wyciągnąć za pomocą zestawu szczypiec z igłami. Ostrożnie sprawdź, czy w tym procesie nie wysunęłeś żadnych sąsiednich szpilek, a następnie wciśnij przeciwne strony białych plastikowych zaczepów blokujących, aby zablokować szpilki na miejscu. Wyślij do nas e-mail na adres sales@ftecu.com, podając swój adres wysyłki.
Ułożyłem i dostroiłem motocykl. Dzięki.
Te wskazówki okazały się przydatne. Dziękuję Ci.