kawasaki h2
dilou83200@hotmail.fr
w H2
cześć, więc tutaj zgodnie z ustaleniami wyślę e-mail w dniu 12/10/2019, a my w dniu 12/16/2019 i do dziś nadal nie mam od ciebie odpowiedzi.
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarze
oglądajcie dobrze, bo dowodzi, że problem pochodzi od was, dziękuję za rozstrzygnięty
Kliknij tak.
ten komunikat o błędzie nie jest już wyświetlany, mam ten z pierwszego zdjęcia, które jest teraz wyświetlane cały czas
Masz problem ze sprzętowym połączeniem, brak wstępnej odpowiedzi oznacza, że ECU nie komunikuje się z oprogramowaniem. Sprawdź okablowanie wiązki przewodów.
Ponadto, jeśli używasz uprzęży stołowej, uważnie spójrz na powierzchnię złącza, aby zobaczyć, czy wszystkie cztery bolce są popchnięte do końca.
Już wszystko sprawdziłem, czy naprawdę sądzisz, że ponownie złożę cały rower, aby ponownie sprawdzić, co mi powiesz? bierzesz mnie za durnia? pochodzi od ciebie, a nie od mojego motocykla i okablowania, ponieważ niczego nie dotknąłem i miałem ten problem z dnia na dzień. przybył na czas musi powiedzieć stop, wygrałeś, że upuściłem twój materiał złej jakości. tak szybko, jak to możliwe, odeślę ci z powrotem autobliper z tytułu gwarancji i licencji, którą jesteś mi winien, zobaczę później, nie dziękuję i jak wiele osób (sprzedawca) jesteś pierwszym, który sprzedaje sprzęt i kiedy ten materiał ma problem, którego się nie zakłada.
jak chcesz inicjować mój kalkulator, gdy moja licencja nie zostanie rozpoznana? Muszę być głupi? niepiśmienny? nie rozumieć?
Jak mówiłem wcześniej, brakuje ci cierpliwości w swoich odpowiedziach, abyśmy mogli pomóc ci rozwiązać problemy, i odmawiasz wysłuchania sugestii, które pomogą.
Powodem, dla którego twoja licencja nie jest rozpoznawana, jest to, że masz problem ze sprzętem, który uniemożliwia poprawną komunikację z oprogramowaniem z ECU. Właśnie dlatego od początku mówiłem, że musisz DOKŁADNIE sprawdzać swój sprzęt. Nawet jeśli „nie dotknąłeś go odtąd” za każdym razem ...