Funkcje trybu R.
communistgoldfish@outlook.com
Rozumiem, że włączenie funkcji trybu R jest konieczne do szybkiej zmiany biegów / automatycznego zamykania. Czy jest jakiś inny powód, aby włączyć funkcje trybu R? Czy zmienia coś jeszcze oprócz umożliwienia korzystania z szybkiej zmiany biegów?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, Umożliwia dowolną z funkcji modelu R w porównaniu ze standardowym modelem. Obejmuje to Quickshift, Autoblip i Launch Control. Dzięki, Jason A.
Jak aktywować Kontrolę uruchamiania na migającym modelu non-r gsxr1000 17+? Wiem, że w modelu R trzymasz przycisk Start przez 1-2 sekundy, a myślnik przechodzi do LL, ale w modelu innym niż r po flashowaniu uważam, że jest inny sposób, prawda? jak trzykrotne sprzęgło czy coś? Zrobiłem to w zeszłym roku, nie pamiętam, jak to włączyć.
Cześć, zgodnie z moją wiedzą powinien on nadal być taki sam jak podstawowy model R. Dzięki, Jason A.
Tak, to samo Pozdrawiam, Wayne
W 32920-17KG2 (UE), który jest dostarczany w 2020 roku GSXR 1000 z włączoną akcją QS / AB po włączeniu funkcji RR Widzę na desce rozdzielczej QS jest aktywny, ale nie może aktywować LC przez proste naciśnięcie przycisku Start przez 2 sekundy, gdy byke jest na biegu jałowym, jak w modelu RR. Nie wiesz, gdzie może być problem?
@kento_ftecu Widziałem to, ale nie zmieniłem niczego w modułach ECU ani ograniczniku Pit Limiter, po prostu włączyłem funkcje R głównie po to, aby zachować funkcję OEM QS. Zresztą sprawdzę na rowerze jak to działa po włączeniu go w ten sposób. Dzięki