Licencja aktywacyjna Yamaha Auto-Blipper Clutchless Downshifting
tallerlz520@yahoo.com.ar
w R1
cześć, licencja aktywacyjna wysłana e-mailem?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Nie, musisz zamówić go za pośrednictwem konta na naszej stronie, a następnie zostanie ono zastosowane na Twoim koncie.
zapłacony, potrzebuję kodu autoblipera
Muszę aktywować autobliper
Funkcja Auto-Blip została dodana do twojego konta. Należy pamiętać, że zostanie przypisany do pierwszej licencji, na której aktywujesz funkcję pliku, gdy jest ona flashowana. Zobaczysz wyskakujące okienko z ostrzeżeniem, że funkcja wymaga specjalnej autoryzacji, ale jest to standardowy komunikat za każdym razem, gdy w pliku jest włączona funkcja Auto-Blip.
szybka zmiana biegów tak autobliper nie działa kod błędu P1400
czerwony / brązowy przewód odłączony?
Ten kod błędu dotyczy Twojego AIS. Jeśli masz pełny układ wydechowy i odłączyłeś AIS, musisz przejść do Menedżera kodów diagnostycznych i odznaczyć pole związane z kodem błędu. Upewnij się, że złącze wiązki przewodów auto-blip, które ma dodatkowy przewód biegnący do złącza ECU (to jest twoje złącze auto-blip), jest w pozycji, która jest aktywowana podczas zmiany biegu na niższy. Jeśli dźwignia zmiany biegów naciska na czujnik podczas redukcji biegów, upewnij się, że złącze jest podłączone do przewodu czujnika w celu popchnięcia. Ponadto możesz sprawdzić funkcję czujnika po tym teście wideo: https://www.youtube.com/watch?v=QgrdBm-EjCo
BRAK KODU BLIPERA P062F
Przejdź do Menedżera kodów diagnostycznych w swoim pliku i odznacz pole związane z tym kodem błędu. Czy sprawdziłeś złącza i czujnik?
bliper does not work kody ok czujnik ok szybka zmiana ok
Jakie odczyty otrzymałeś z multitestera dla czujnika?
Czy włączyłeś funkcję Auto-Blip w pliku i wrzuciłeś ją do ECU?
A co ze złączami czujnika, czy sprawdziłeś, że twoje złącze Auto-Blip z wiązki prowadzi do prawidłowego złącza z czujnika?
Nie można napisać „Status: Błąd: Nieprawidłowy obraz ECU” ???
Jestem 9 godzin temu z tym problemem
Oznacza to, że próbujesz zapisać w niewłaściwym pliku. Jaki jest twój numer części ECU? A którego pliku używasz?
Plik BX4-8591A-00 ecu: idem Udało mi się napisać, ale bliźniak nie działa Oto czas wschodni, jutro pójdę za tobą
Potrzebujemy numeru części ECU. Być może zmieniłeś również coś w pliku, które nie działa z modyfikacjami dokonanymi w motocyklu.
Uprząż R1 2015/2016 vs uprząż R1 2017 Czy schemat jest taki sam? Czy różni się tylko od terminala ECU?
BX4-8591A-00 112600-5051 TBDFZ A
Cześć, Uprząż autoblip dla 15-16 R1 jest inna niż 17 R1. Jaką masz uprząż autoblip? Dzięki, Jason A.
Mój rower miał rok 2015, teraz jest rok 2017. Używam kabla 2015 brakującego napięcia na pin 12 ecu, to jest problem
Muszę zmodyfikować kabel
Kabel 2017 jest na sprzedaż?
Są to szczegóły, które musimy znać od samego początku. Pomaga uniknąć marnowania czasu na zadawanie pytań w celu zawężenia problematycznych obszarów. Tak, dostępna jest wiązka przewodów auto-blip dla R1 2017. Przejdź do strony R1 2015-2017, a po kliknięciu strony zestawu Auto-Blip rozwijane menu pokazuje zestaw dla R1 R1 z uprzężą magazynową.
Sam Harnes nie jest dostępny Nie miałem zamiaru komplikować, że powinieneś sprzedawać uprząż osobno Dzięki i przepraszam pd: Straciłem $ 200
Możemy utworzyć fakturę na zakup osobno uprzęży auto-blip, jeśli masz u nas konto.
Tak, mam konto
Jak kupić uprząż?
Stworzymy fakturę, a następnie otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem, abyś mógł za nią zapłacić za pośrednictwem swojego konta na ftecu.com. Wkrótce zostanie wysłany.