היי אני חדש בקהילה
jluisleonlopez@hotmail.com
in ZX 636
אני מגבה על ה- ft ecu שלי ובדף האינטרנט אמרתי שיש לי רישיון בחינם וצריך לרשום את קוד ההפעלה, אך בתיבה שלי לא הגיע קוד הפעלה. איך זה אפשרי? יש כמה גוף על זה? תודה
הערות
אין קוד הפעלה לרישיון הפלאש. כשאתה אומר שרכשת את "ft ecu" שלך, מה בדיוק רכשת?
תודה על תשובתך. קניתי רישיון ביום חמישי האחרון אבל אני לא יודע איך הנוהל כמה זמן לוקח להגיע? מה הם שולחים? בסטטוס ההזמנה כתוב בשורה. תודה קנט. ברכות
האם יש לך אחת מערכות הפלאש של ECU שלנו? אין לך כבל USB Data Link רשום במערכת שלנו, ולכן איננו יכולים להקצות את חבילת ה- Flash של 3 חבילות שרכשת.
אם יש לי את ערכת הפלאש ecu, אבל רק כרטיס הוראות אחד, כמו גם הכבלים, נכנסו לתיבה אבל אין מספר לרשום. אם יש לי כבל נתונים USB. והרתמה להתחבר ל- cdi. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה
עליך ליצור איתנו חשבון באתר ftecu.com, ואז להכניס את כבל ה- USB Data Link שלך למחשב שלך בכדי לקשר את הכבל לחשבונך. לאחר מכן נוכל להקצות את הרישיונות שרכשת לחשבונך.
יש לי כבר איתך חשבון, כבר הכנסתי את הכבל אבל אני לא יודע איך לקשר את הכבל לחשבון. חיברתי אותו ובקוד ההפעלה הנחתי את מספר כבל ה- USB. אני לא יודע אם זה בסדר?
האם הורדת את תוכנת Tuning Suite? אם כן, פתח את חבילת הכוונון, ועבור אל מכשיר> כתוב, והוא ישאל אותך אם ברצונך לקשר את קישור נתוני ה- USB לחשבונך.
אין צורך בקוד הפעלה.
אם אני כבר מוריד את זה ומנסה לעבור למכשיר וקיבל שגיאת מכשיר לא רשומה אך הוא לא מאפשר לי לכתוב לחזית
זו לא שגיאה, היא שואלת אותך אם ברצונך לקשר אותה לחשבונך. עליכם לקשר את כבל USB Data Data לחשבונכם לפני שתוכלו לכתוב דבר ל- ECU כלשהו.
עבור אל משתמש> עדכן דוא"ל הזן את כתובת הדוא"ל של חשבונך.
מוכן, כבר עשיתי את זה אבל זה עדיין אותו דבר
האם אתה יכול להחליף את השפה לאנגלית ולנסות אותה שוב? כל מה שאתה מראה לא אמור לקרות.
אוקיי אני אומר לך מה זה עושה
התחל מההתחלה בבקשה.
אני מסיר את התקנת התוכנה ומתקין שוב, אולי זה עוזר. תודיע לך מתי תסיים את זה
אני מסיים את זה אבל זה אותו דבר. אותה בעיה
אנא עברו על התהליך, ספרו לנו מה אתם עושים מההתחלה.
כמו כן תמונה של הודעות השגיאה
בדיוק אותה בעיה
כשאתה עובר למשתמש> עדכן דוא"ל, האם אתה יכול לפרסם תמונה של הודעת השגיאה בבקשה? או שהוא חוזר לדף זה?
עשיתי שזה נראה בסדר
לא, סליחה. בחבילת הכוונון, לצד הכרטיסייה התקן, אתה רואה את המשתמש. לחץ על זה ואז עדכן דוא"ל. הזן את פרטי הכניסה שלך.
אני עשיתי את זה. והיא אותה בעיה.
האם אתה לוחץ על "התחבר" לאחר הזנת האישורים שלך בחלון עדכון דוא"ל? Do not click "Register".
סוף סוף עשיתי את זה.! כשאתה שולח לי את הרישיון שלי?
חבילת ה- 3 חבילה שלך נוספה לחשבונך, בנוסף לזו הכלולה בערכה שלך.
תודה רבה לך!!
👍️