Yamaha R6 Racing Electronic Kit
killerpanchito@hotmail.com
w R6
Cześć, kupiłem niektóre z waszych produktów i jestem zainteresowany tym zestawem, ale są już akcesoria, które już mam, chcę wiedzieć, jak osobno nabyć zestaw wiązki przewodów wyścigowych i licencje
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Będziesz musiał skontaktować się z lokalnym dystrybutorem Yamaha w sprawie uprzęży wyścigowej YEC, ponieważ nie montujemy już własnej uprzęży wyścigowej. Możesz kupić licencję flash osobno, po prostu przejdź do swojego konta i kliknij Licencje.
Ale czy istnieje specjalna licencja wyścigowa? Kupiłem 99dlls, czy jest jeszcze jakiś?
lub jakikolwiek schemat lub coś, co mówi mi, jak zmodyfikować moją oryginalną uprząż?
Możemy sprzedać Ci osobno licencję Race Team. Schemat okablowania wiązki wyścigowej ($1000).
The jest dostępny w sekcji Dokumenty na naszej stronie, ale niestety nie możemy w żaden sposób zapewnić wsparcia dla tego produktu.
Naprawdę doceniam twoją uwagę i jak mogę kupić licencję dla zespołu wyścigowego?
Kupiłem licencję wyścigową na 250 USD na 2009 r6, ale nadal mówi mi ona w kolejce, że już mnie obciążono, teraz, gdy się pojawi, czy kupiłem ją kilka dni temu?
Możemy przypisać tę funkcję do twojego konta, aby mogła być połączona z następną wersją R6 2008-2011, jak tylko ją sflashujesz. Lub możemy przypisać go bezpośrednio do licencji należącej do R6. Widzimy na twoim koncie kilka licencji należących do tej generacji R6, więc dopóki rower, o którym mówisz, jest jedyną jego generacją w Twoim sklepie, którą chcesz sflashować, możemy przypisać go do twojego konta.
proszę przypisz to do mojego konta
Gotowe!
Koszt r6 tej samej licencji wyścigowej?
Jak wspomniałem wcześniej, $1000.
Ok, znacznie droższe, dlaczego jest droższe od ostatniego, które kupiłem? Byłbym wdzięczny za wyjaśnienie, czy od razu kupię tę licencję i jak zapłacić?
Ponieważ 2017+ Yamaha R6 ECU ma far more power and capabilities than the previous generation ECUs. Pozwala to na cały szereg funkcji niedostępnych wcześniej dla przeciętnego konsumenta. Key Software Features • Paliwo - Aktywne dostrajanie Samoregulujące sterowanie paliwem - Wybieralne tryby Tabele wyważania paliwa • Zapłon - Tabele wyprzedzenia zapłonu (według biegu i trybu) - Tabele przesunięcia (dla zmian rozrządu w poszczególnych cylindrach) • Przepustnica według drutu - Regulowana podstawa Mapy (według biegów i trybu) - Regulowane mapy hamulca silnikowego (według biegów i trybu) • Podstawowe ustawienia ECU - Regulacja ogranicznika obrotów - Zmienne wlotowe (ustawienia otwierania i zamykania) - Wymagany wskaźnik OEM - Modyfikacje w celu dostosowania uprzęży wyścigowej • Pomoce kierowcy - Regulowany szybki przesuwnik - Auto-Blip Down Shifter - Kontrola uruchamiania - Ogranicznik prędkości Pit-Road - Regulowana kontrola trakcji • Analiza danych - Pełny zestaw niezbędnych kanałów do tuningu przytorowego, w tym parametry kontroli trakcji - Oficjalnie obsługiwane rejestratory danych obejmują AiM MXS, EVO5 i MXL2
Należy pamiętać, że sprzęt zwykle dołączony do zestawu Yamaha R6 Racing Electronics 2017-2019 nie jest objęty licencją wyścigową. Reduktor Auto-Blip, kontroler i czujnik Active Tune, kabel USB Datalink itp. Nie są uwzględnione.
Aby zamówić licencję wyścigową 2017+ osobno, musimy utworzyć dla ciebie fakturę, którą możesz zapłacić przez PayPal.
Idealnie, jeśli mam konto PayPal
Wyślij do nas wiadomość e-mail na adres sales@ftecu.com i podaj w wiadomości e-mail, co chcesz kupić, a my przygotujemy dla Ciebie fakturę.
Czy masz, czy może płatność na koncie Pay pal różni się od miesięcy, abym mógł korzystać z mojej karty kredytowej?
Pamiętaj, że potrzebujesz uprzęży YEC (lub uprzęży wyścigowej zbudowanej zgodnie z naszymi specyfikacjami, co nie jest prostym zadaniem), aby niektóre oprogramowanie licencji wyścigowej działało. Tak, możemy wystawić fakturę, w której możesz zapłacić kartą kredytową.
Co się stanie, jeśli użyję go z szelkami fabrycznymi? nie?
Nie będziesz mógł jechać szybciej niż 50 km / h, ponieważ ogranicznik prędkości Pit Lane będzie zawsze włączony i jest on podłączony do skrzynki przekaźnikowej, która jest również kontrolowana przez przełącznik podpórki i inne elementy zapasowe. Uważamy jednak, że jeśli ustawisz ogranicznik prędkości w pit-stopie na 655,35 km / h, powinieneś być w porządku. Oczywiście ogranicznik prędkości w pit-stopie nie będzie działał w tym momencie ...
cześć Potrzebuję pomocy Mam problemy z tą licencją A699435D Próbuję zmodyfikować swoje ECU i każe mi zapłacić ponownie, kiedy już zapłacę tę licencję za mój ECU
Nie pozwala mi korzystać z mojej licencji, mówi, że należy ona do kogoś innego, mogliby mi pomóc lub zwrócić mi pieniądze, ponieważ nie mogę użyć jego licencji, którą już mnie obciążili
Masz na myśli licencję # 0B6B8787? Jest w stanie próby z powodu problemów z połączeniem podczas flashowania. Zresetuję to dla ciebie.
Ok, to jest Yamaha 2017, mam wiele problemów z tą licencją, zawsze mówi mi, że nie istnieje dla tej ECU i już ją zapłaciłem
Tak. Zostało zresetowane.
Witaj, aby sprawdzić, czy możesz aktywować pakiet wyścigowy, który kupujesz, proszę
Został on dodany do twojego konta, gdy tylko sflashujesz zgodną licencję, zostanie ona dołączona do tej licencji.