Active Tune trymuje 2018 R1M
davemusaphia@btinternet.com
w R1
Cześć ludzie. Kupiłem i zainstalowałem aktywną melodię w ubiegłym roku, ale nie muszę jej jeszcze czytać. Spędził sporo czasu rozmawiając z Kirkiem w systemie biletowym i poinformował mnie, że był to znany problem, który miałeś nadzieję naprawić w ciągu zimy. Miałem nadzieję, że dzięki nowemu serwerowi / oprogramowaniu zostanie posortowane, ale najwyraźniej nie. Używam niestandardowej mapy, którą zrobił dla mnie, gdy zapas nieograniczony złamał mój rower. Jakieś wieści dotyczące tego? Dzięki.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Czy możesz opracować na mapie nieograniczoną mapę zrywającą rower? Mam ten sam rower i teraz martwię się o korzystanie z tej mapy. Dzięki wielkie.
Ten problem został rozwiązany wtedy, nie powinno być teraz żadnych problemów. Proszę nagrać rejestr swojego ActiveTune. Przejdź do Device> View Data, pojawi się okno datalog. W lewej kolumnie „Charting Channels” wybierz RPM, TPS, Measured AFR, Target AFR, AT_HW_STAT, AT_SW_STAT i AT_SW_LIMHIT. Uruchom rower, a następnie kliknij zielony przycisk „play” w lewym górnym rogu, a następnie uruchom rower na około 30 sekund, lekko go obracając. Następnie naciśnij przycisk zatrzymania, zapisz plik, a następnie wyślij plik do sales@ftecu.com, abyśmy mogli obejrzeć plik danych. Dzięki.
Naprawiono teraz, ale w zasadzie to się zaczęło, ale gdy tylko otworzysz przepustnicę, wycięła się. Śledzono go do P0601 i P1601 w menedżerze diagnostycznym, który musi zostać odznaczony. Było to na mapie R1 w 2017 r., Ponieważ w tym czasie nie było mapy na 2018 r. Jak wspomniano powyżej, wydaje się, że została naprawiona teraz, ale ja sam się wtedy nie ruszałem!
Wysłane. Przepraszam za opóźnienie. Praca......