Nie można włączyć płatnych funkcji Auto-blipper i Active Tune z ograniczonym obrazem ECU
samarthjoshi2005@gmail.com
Kupiłem ograniczony obraz ECU dla mojego Yamaha R1S 2016 z popularnego tunera. Mam także własny zestaw do transmisji danych motocyklowych, z aktywną melodią i automatycznym bliperem zakupionym i aktywowanym na moim koncie FTECU. Jestem w stanie napisać ograniczony obraz ECU bez żadnych problemów, ale nie mogę włączyć płatnych funkcji, mimo że aktywowałem płatne funkcje na moim koncie FTECU. Wciąż próbuję włączyć auto-blipper i aktywną melodię z ograniczonym plikiem, mimo że wciąż mam błędy komunikacyjne (mimo że jestem online z silnym połączeniem internetowym). Nie dostaję tych samych błędów, gdy próbuję włączyć płatne funkcje za pomocą publicznego nieograniczonego obrazu (2016 R1s - B60-8519A-20 (CAN) - Unrestricted.ftm). Próbowałem już odinstalować i ponownie zainstalować oprogramowanie na dwóch różnych laptopach, a także wypróbowałem najnowszą wersję oprogramowania z wersji 2.5.5.0 z 19 lipca, ale natrafiłem na te same problemy. Dlaczego to się dzieje? Chciałbym włączyć płatne funkcje z dołączoną ograniczoną mapą. Próbowałem innego testu, w którym zapisałem publiczny plik „2016 R1s - B60-8519A-20 (CAN) - Unrestricted.ftm” z ograniczeniami i daje mi ten sam błąd, który nie pojawiłby się w nieograniczonym pliku. Czy jest to błąd w sposobie zapisywania zastrzeżonych plików w nowych wersjach? Niektóre pliki o ograniczonym dostępie publicznym, takie jak mapy Graves Restricted, nadal umożliwiają włączenie płatnych funkcji.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Występuje pewien problem z ograniczonym plikiem zakupionym w tunerze. Szukamy tego.
Wydaje się, że problem został rozwiązany w wydanej dziś wersji 2.5.5.2. Dziękujemy za zapoznanie się z tym i wydanie szybkiej aktualizacji.
Najdoskonalszy! 👍️