uruchom Kontrolę Nie działa
pejman234@yahoo.com
Staram się włączyć funkcję kontroli startu na 17 GSXR1000 ABS bez żadnego szczęścia! Włączyłem już funkcje modelu R. Menu QS i AB jest dodawane i działa dobrze, ale gdy przytrzymam przycisk zapłonu, TC zmienia się na 1 i nic się nie dzieje. Widzę, że istnieje również osobne menu dla QS i kontroli uruchamiania oprogramowania, ale zalecono, aby go nie używać, ponieważ oprogramowanie nie ładuje go poprawnie. Jakie jest rozwiązanie, aby poprawnie włączyć kontrolę uruchamiania na modelach innych niż R?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
nie wyświetla kontroli uruchamiania na pulpicie nawigacyjnym, ale normalnie, jeśli zostajesz
Jaki plik flashowałeś i jaki jest numer części ECU Twojego roweru?
Mam ten sam problem! Wszelkie wskazówki, dlaczego? Mam ECU nr 32920-17K62 (USA) i pobrałem flash dla tego ECU bez ograniczeń.
Cześć, o ile nam wiadomo, to tak, jak powiedział Maxime powyżej. Myślnik może nie pokazywać aktywnej LC, ale powinien nadal działać normalnie. Dzięki, Jason A.
Jason, to nieprawda, bo próbowałem i to nie działa. Mój kolega ma model GSXR100R 2017, a wcześniej korzystałem z jego LC i jest bardzo duża różnica w porównaniu do jego pracy w porównaniu do mojej, a rowery inne niż rok są identyczne.
Cześć, więc mówisz, że LC działa, ale nie to samo, co twój model roweru kumpli R. Co jest inne Dzięki, Jason A.
Nie, mówię, że mój w ogóle nie działa, po prostu cieszę się, że nie jestem nowicjuszem, inaczej mądrzej, to mogło być zupełnie inne wyjście ... lol