Problem z działaniem licencji w przypadku niepowodzenia zapisu

Mam problem. Używam prawidłowego pliku dla sterownika motocykla. Wszystkie połączenia są w porządku, wszystkie zostały przetestowane wielokrotnie. Problem polega jednak na tym, że program próbuje zapisać dane do 58%, a następnie nie udaje mu się. Następnie, gdy ponownie przechodzę do programu, program prosi mnie o ponowne zastosowanie licencji, i tak było kilka razy, zanim dowiedziałem się, że potrzebuję nowej licencji. Musiałem kilka razy zresetować komputer i byłem zmuszony kupić kolejną licencję, zanim udało mi się go w pełni zapisać. Kilka restartów i byłem zmuszony kupić kolejną licencję. To NIE JEST WYSTARCZAJĄCE. Przez cały czas miałem podłączony rejestrator danych, obserwując próby zapisu. NIE było rozłączeń, ale zawsze kończyło się to niepowodzeniem przy 58%.
You. Muszę to naprawić, aby tego typu problemy nie występowały. Załóżcie mu jakiś cholerny klucz sprzętowy albo coś, SPÓJRZCIE na wszystkie awarie, które ludzie mają, a będziecie ZMUSZENI do kupienia dodatkowej licencji, bo za każdym razem, gdy próbujecie coś napisać i się nie udaje, potrzebujecie nowej licencji. Macie problemy z waszymi programistami.
Komentarze
Mogły to być również inne przyczyny, na przykład kilkakrotnie zamieniłem porty na komputerze, próbując uruchomić zapis na wszystkim, co załadowałem... Aktualizowałem sterowniki, ale pojawiał się błąd bez odpowiedzi ze strony komputera i komunikat o konieczności ponownej próby. Mógł to być również błąd użytkownika lub Windows, bo Windows jest Windowsem. BitDefender również to wyraźnie sygnalizował, chociaż jestem prawie pewien, że wszystko odizolowałem i po prostu wyłączyłem zaawansowane wykrywanie zagrożeń. Nie wykluczam więc tych możliwości, zwłaszcza po zapoznaniu się z problemami zgłaszanymi przez użytkowników.