פורום תמיכה

ניסיון כתיבה R7 BEB-8591A-50 EU נכשל

monirothvutha@bodiankh.commonirothvutha@bodiankh.com הודעות: 21Verified User

אני פותח את הדיון החדש הזה כדי לעזור לאלו שמנסים לעשות פלאש ל-R7 עם מפת האיחוד האירופי הספציפית הזו (BEB-8591A-50). אני מנסה קודם לעשות פלאש ל-ECU עם המפה הלא מוגבלת, הוא ינסה קודם לאגד את הרישיון, אחר כך זה ייכשל וההודעה תאמר "ניסיון כתיבה נכשל. אנא נסה שוב". ניסיתי שוב ללא הועיל, הפעלתי מחדש את המחשב, בדקתי את מנהל ההתקן של ה-USB, איפסתי את Windows, עדכנתי את Windows, בדקתי את הממשק של המחשב, בדקתי את כבל ה-6 פינים. בדקתי את אספקת החשמל לשולחן העבודה, עברתי ממפסק ישירות לשקע בקיר, החלפתי ספק אינטרנט, החלפתי כוונון מיקום (הלכתי לבית של חבר עם ספק אינטרנט אחר). עדיין כלום. אחרי שדיברתי הלוך ושוב עם התמיכה שאני מודה להם על הניסיון לעזור, הם נתנו לי הוראות מסוימות שלא עבדו. (אני מתוסכל מאוד בשלב הזה כי כשאני מתעורר זה שעת סגירת FTECU, אני גר באסיה.) מה שפניתי אליו הוא לעשות פלאש של תמונת הסטוק של מפת האיחוד האירופי ב-50- וזה איפשר לי לאגד את הרישיון ולכתוב את ה-ECU בהצלחה. לאחר מכן אני מעתיק את מיפוי TPS לעומת RPM, מפות IGN ופרמטרים אחרים למפת ה-standert ושומר כקובץ כוונון. זה עובד מצוין. אחרי 4-5 כתיבות אני מנסה לכתוב את ה-ECU עם המפה הבלתי מוגבלת של -50 כדי לבדוק אם זה עובד אחרי כמה כתיבות עם קידוד FTECU. זה שוב הוביל לכישלון ניסיון כתיבה "אנא נסה שוב". אז משמעות הדבר היא שהמפה הבלתי מוגבלת עבור ה-ECU של -50 פגומה.

היכנס או הירשם כדי להגיב.