Forum wsparcia

nie można pobrać oprogramowania

damianohiggins@gmail.comdamianohiggins@gmail.com Posty: 1Verified User

Cześć, nie mogę pobrać oprogramowania FTECU na mój laptop z systemem Windows 10. Ciągle pojawia się komunikat informujący, że oprogramowanie jest zainfekowane złośliwym oprogramowaniem Damien

Komentarze

• logan@ftecu.comlogan@ftecu.com Posty: 65Staff User

Cześć, Czy nadal potrzebujesz pomocy w tej sprawie? W razie gdybyś potrzebował, skopiuję informacje z forum... W naszym oprogramowaniu nie ma wirusa, ale Twój program antywirusowy oznacza go jako wirusa, więc musisz zrobić wyjątek dla tego oprogramowania w programie Microsoft Defender. Dodam również inne rzeczy, które możesz wypróbować, ale wszystko zależy od ochrony antywirusowej i sposobu, w jaki komputer ją zaakceptuje. Oto kilka rzeczy, które mogą pomóc, ale na różnych komputerach są różne zabezpieczenia antywirusowe. *Jeśli oprogramowanie się nie otwiera, to problem dotyczy programu Microsoft Defender — będziesz chciał dodać nasze oprogramowanie jako wyjątek *Jeśli oprogramowanie się nie pobiera, to problem dotyczy przeglądarki — możesz spróbować użyć innej przeglądarki, takiej jak Firefox, Edge lub Chrome *Jeśli oprogramowanie było już zainstalowane, ale teraz się nie otwiera, może wymagać aktualizacji. Upewnij się, że odinstalowałeś poprzednią wersję, a następnie ponownie zainstaluj bieżącą wersję. Inną rzeczą do wypróbowania jest to, że możesz przejść do ustawień > prywatność i bezpieczeństwo > zabezpieczenia systemu Windows > otwórz zabezpieczenia systemu Windows > historia ochrony > i wtedy powinno być pole z rozwijaną listą dla naszego oprogramowania, gdzie możesz zezwolić na jego pobranie. Jeśli kiedykolwiek otrzymasz monit lub zobaczysz cokolwiek do „oznacz jako bezpieczne”, „uruchom mimo to”, „Zezwól” lub „zachowaj” dla naszego oprogramowania, upewnij się, że to zrobisz.

• futureracerx@gmail.comfutureracerx@gmail.com Posty: 5Verified User

Mam ten sam problem, nie otwiera się, zawiesza się na ekranie logowania po wpisaniu nazwy użytkownika i hasła. Jestem na Parallels i iMac 2025

• futureracerx@gmail.comfutureracerx@gmail.com Posty: 5Verified User

w systemie Windows 11 wypróbowałem wszystkie kroki, o których wspomniałeś

• logan@ftecu.comlogan@ftecu.com Posty: 65Staff User

@futureracerx@gmail.com Wysłałem Ci wiadomość e-mail na podany przez Ciebie adres. -Logan

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.