פורום תמיכה

לא ניתן להוריד תוכנה

damianohiggins@gmail.comdamianohiggins@gmail.com הודעות: 1Verified User
in R6

היי, אני לא מצליח להוריד את תוכנת FTECU למחשב הנייד שלי עם Windows 10. אני מקבל הודעה שהתוכנה נגועה בתוכנה זדונית. דמיאן

הערות

• logan@ftecu.comlogan@ftecu.com הודעות: 65Staff User

שלום, האם אתה עדיין זקוק לעזרה בנושא זה? במקרה שתצטרך, אעתיק את המידע מהפורום... אין וירוס בתוכנה שלנו, אבל האנטי-וירוס שלך מסמן אותו כווירוס, לכן תצטרך ליצור חריג לתוכנה זו ב-Microsoft Defender. אכלול גם דברים נוספים שתוכל לנסות, אך זה תלוי בהגנת האנטי-וירוס שלך ובדרך לגרום למחשב לקבל אותה. הנה כמה דברים שעשויים לעזור, אך ישנן הגנות אנטי-וירוס שונות במחשבים שונים. *אם התוכנה לא נפתחת, יש בעיה ב-Microsoft Defender - כדאי להוסיף את התוכנה שלנו כחריג. *אם התוכנה לא מורדת, זו בעיה בדפדפן - אתה יכול לנסות להשתמש בדפדפן אחר, כגון Firefox, Edge או Chrome. *אם התוכנה כבר הייתה מותקנת אך כעת לא נפתחת, ייתכן שצריך לעדכן אותה. ודא שהסרת את הגרסה הקודמת ולאחר מכן התקן מחדש את הגרסה הנוכחית. דבר נוסף שכדאי לנסות הוא לעבור להגדרות> פרטיות ואבטחה> אבטחת Windows> פתח את אבטחת Windows> היסטוריית הגנה> ואז אמורה להיות תיבה עם תפריט נפתח עבור התוכנה שלנו, שם תוכל לאפשר את הורדתה. אם אי פעם תקבלו הנחיה או תראו משהו כמו "סמן כבטוח", "הפעל בכל מקרה", "אפשר" או "שמור" עבור התוכנה שלנו, הקפידו לעשות זאת.

• futureracerx@gmail.comfutureracerx@gmail.com הודעות: 5Verified User

יש לי את אותה הבעיה, אבל המסך קופא במסך ההתחברות לאחר שאני מזין את שם המשתמש והסיסמה. אני משתמש במחשב Parallels ו-iMac 2025.

• futureracerx@gmail.comfutureracerx@gmail.com הודעות: 5Verified User

בווינדוס 11 ניסיתי את כל השלבים שציינת

• logan@ftecu.comlogan@ftecu.com הודעות: 65Staff User

@futureracerx@gmail.com שלחתי לך אימייל לכתובת האימייל שרשמת. -לוגן

היכנס או הירשם כדי להגיב.