OBD לא עובד
היי תמיכת FT. יש לי XSR 700 2017, הבזיק את המנגינה הבלתי מוגבלת שלך שבמקרה הזה האפשרות היחידה שלי סומנה כגרסת קובץ 2018, למקרה שזה משנה כאן. קראתי בהצלחה את רתמת האבחון של ה-OBD עם פחית מערכת הפעלה למכשיר טורי ואני רואה רק 6 מזהי שימורים שמזרימים נתונים, אחד שאני יכול לומר בוודאות הוא סל"ד, את האחרים עוד לא הבנתי. בלי קשר בגלל שזה עובד, אני בטוח שה-pinout נכון בשלב זה. זה אכן נראה מוזר שיש רק 6 מזהי קופסאות שימורים, אפשר לחשוב שיהיו לפחות תריסר בהתחשב בכל הנתונים שה-ECU משתמש בו כדי להפעיל את המנוע. הבעיה שלי היא כשאני מנסה להשתמש במכשירי OBD שונים, אף אחד מהם לא מזהה את פרוטוקול ה-OBD. אז אני לא יכול לבצע רישום נתונים ולכוון איך שאני רוצה עד שזה יעבוד. אני מנסה להבין את זה כבר 4 חודשים טובים ואני זקוק לעזרה. אני יכול לתעד את 6 שורות הנתונים הגולמיות של הפח ולהמיר באקסל, אבל זה כאב בתחת בהתחשב בעובדה שיש לנו את הטכנולוגיה שלא נצטרך לעשות את זה. זה הרכב הראשון שנתן לי כל כך בעיות לכוונן. ראיתי בפורום הזה, נציג של FTECU שאומר שלפעמים הפלאש גורם לבעיות, אז הבזקתי את מפת המניות אבל זה לא שינה. מה קורה פה? איך אני יכול לגרום למחבר OBD לעבוד כמו רגיל? האם ייתכן שהמנגינה שיבשה את ה-ECU ואם כן מה ניתן לעשות בנידון?
הערות
זוהי אפשרות חזקה ש-2017 שלך נבנה למעשה ב-216, שזה לפני המנדט התואם ל-obd, כך שסורקי obd סטנדרטיים לא יעבדו. הסורק של Yamaha יעבוד.