ninja 400abs
sleone86@yahoo.com
w EX 400
Więc mam 21 ninja 400 abs. Właśnie zamontowałem wiązkę boczną. Czy ktoś może udzielić mi kilku wskazówek lub pomóc, co jest dobrą melodią dla mojego motocykla. Jestem w tym całkowicie zielony, więc przepraszam, że nie wiem zbyt wiele na ten temat, ale w ten sposób uczę się, robiąc.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Ok, więc rozwiązałem cały problem z licencją. kosztowało mnie dodatkowe sto dolców, bo musiałem kupić nową licencję. Jestem trochę zdenerwowany, ponieważ zadzwoniłem z pytaniem, którego powinienem użyć, ponieważ nie widzę tam ninja 400 i powiedziano mi, żebym użył z400, co nie było tym, i zablokowało moją licencję na z400 z błędnymi numerami. Teraz, gdy mogę właściwie wybrać plik, który pasuje do mojego ecu i napisać poprawny plik na moim ecu, zrobiłem to, a następnie przetestowałem motocykl. Hamulec silnikowy mam wyłączony, a po odkręceniu gazu nadal się to dzieje. Zasadniczo nie widzę żadnej różnicy w działaniu motocykla. Chociaż Todd ze wsparcia technicznego ecu był dla mnie bardzo cierpliwy i zrobił wszystko, co mógł, aby pomóc rozwiązać mój pierwszy problem, zaczynam po prostu chcieć pozbyć się tego bzdurnego ftecu i po prostu wysłać komuś moje ecu. Powinienem był to zrobić na początek. wszelkie opinie byłyby bardzo mile widziane.