XSR700 אופניים בצד בעיה חיבור ECU ולא ניתן להוריד הוראות
robertrynd@gmail.com
in XSR 700
אופני צד רתמה להתקין - לרתום 9 עבור 2018 XSR700 מצאתי מה אני חושב הם pinouts מ Jakethegardensnakes וידאו (FZ07). התקן את הרתמה. אני וידאתי את הקרקע הוא טוב - בורג כי הוא ישירות על המארז ו מזמזם החוצה טוב כאשר בודקים עם החזרת הקרקע סיבוב האות. זה מגיע עד איפה זה הבזק ECU. זה אומר מחובר. ואז לאחר כמה שניות שינויים חיבור ... ואז מאבד חיבור. היומנים מאוחסנים בשרת. הפעם היחידה שעשתה משהו שונה היתה כאשר הקרקע נותקה. אבל עדיין נכשל. ניסיתי 3 במקומות שונים שלדה הקרקע כמו גם קו ישיר ישר שלילי של הסוללה. הסרתי את ההתקנה מחדש את התוכנה היום בשעה 2:30 זמן מזרחי וניסה שוב, אותה בעיה. סיכות בשימוש הם 6,13,22. יהיה נחמד אם אני יכול להוריד את ההוראות. כל המחשבות? האם הרתמה מוטעית? תודה, רוב
הערות
הפעל מחדש את התוכנה ולאחר מכן הפעל מחדש את המחשב. אני אשלח לך את הוראות ההתקנה של הרתמה. תודה, קנטו
היי קנטו, הוראות קיבל, תודה! הכל מחובר היטב אבל זה עדיין לא עובד. בדקתי את כל הפינים הוכנסו במלואם ואת הרתמה נעולה במצב. זה מגיע עד הפקודה בכתב אומר מחובר, ואז אומר חיבור ... ואז נכשל. הסרתי את התוכנית שוב. אתחול מחדש. מותקן. אתחול מחדש. עדיין נכשל. בצד השני של הרתמה הוא שחור (A), אדום (F), כתום (E), צהוב (D). יש לך רעיונות אחרים? תודה, רוב
אתה יכול לקבל בעיה מתח במהלך תהליך הכתיבה. כיצד מצב הסוללה שלך?
זה טוב. האופניים הם פחות משנה.
הסתיים כי התיל הצהוב לא היה לגמרי יושב לתוך הרתמה. השתמשתי בסיכה כדי לדחוף אותה למקומה. בכל אופן, הוא קשר והבהב. תודה על התמיכה!