פורום תמיכה

מנגינת הבזק

richardbe7011@gmail.comrichardbe7011@gmail.com הודעות: 7Verified User

היי, רק תוהה אם אתה יכול לכוון את מספר ECU משלך עם מספר ECU אחר ממנהל הקבצים. מספר ה-ECU שלי הוא 21175-1187 וה-ECU השני הוא 21175-1194. מספר ה-ECU הוא מאותו יצרן ודגם. הסיבה היחידה שאני שואל היא עבור 1194 ECU כמה הגדרות ECU נוספו למספר הזה כמו Decel cut דלק ושגיאת O2,USB/ECT מלאי גם יש לו ייבוא דלק למחשב. ל-ECU שלי אין את החומר הזה בהגדרות ה-ECU. שלחתי אימייל לכריס גרדל בשבוע שעבר והוא אמר לי שהוא בילה זמן מה על הדגם שלי והוסיף את חיתוך הדלק של Decel, מלאי O2 וכו'. כשעליתי את מספר ה-ECU שלי מאוחר יותר באותו היום, מספר ה-ECU שלי בחבילת הכוונון עדיין נראה כמו כמו מקודם. שום דבר לא השתנה מלבד ה-ECU 21175-1194 היו את הדברים שכריס אמר שהוא הוסיף על מספר ה-ECU הזה. אם מישהו מ-Flash Tune יוכל להוסיף את התכונות האלה ל-ECU שלי, הכל יהיה טוב. זו הסיבה ששאלתי את השאלה הזו. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

הערות

• mike@ftecu.commike@ftecu.com הודעות: 178Staff User

שלום ריצ'רד, שני ה-ecu's האלה נמצאים באותה קבוצה אז שתי המפות יעבדו. מִיקרוֹפוֹן

• richardbe7011@gmail.comrichardbe7011@gmail.com הודעות: 7Verified User

תודה לך מייק.

• jay1986mustang@outlook.comjay1986mustang@outlook.com הודעות: 1Verified User

יש לי גם 1187 ECU. לאחר שקראתי את זה החלטתי להבהב את האופניים שלי עם המנגינה הבלתי מוגבלת 1194 מאז שקיבלתי מערכת פליטה מלאה. ביטלתי גם את חיתוך הדלק ב-decel אבל עכשיו יש לי נורית מנוע עבור "מעגל בקרת טיהור מערכת EVAP "a". ניסה לנקות מספר פעמים וזה חוזר מיד. האם יש משהו שונה בין שני מספרי האקו במערכות הפליטה? או שבאמצעותי כיבוי הדלק לחתוך דלק לגרום לקוד הפליטה להופיע? אני יודע שלא ניתקתי את הסולנואיד הזה. תודה

• richardbe7011@gmail.comrichardbe7011@gmail.com הודעות: 7Verified User

היי, עשיתי את אותו הדבר ונורית בדיקת מנוע נדלקה. מה שעשיתי זה להחזיר את האופניים שלי עם ה-1187 ECU ואז עשיתי את 3 מחזורי הרכיבה כדי לנקות את נורית בדיקת המנוע. זה עבד! מה שעשיתי אז היה בחבילת הכוונון להוריד גם 1187 וגם 1194 ECU. לאחר מכן הלכתי על ה-1194 ECU ויבאתי את מפת Power Commander. לאחר מכן העתקתי את המפה עבור TPS & RPM מ-1194 ECU ואז הדבקתי אותה ל-1187 ECU TPS & RPM. הכל עבד וללא נורית בדיקת מנוע. אני מקווה שזה יעבוד בשבילך. רכיבה בטוחה!

היכנס או הירשם כדי להגיב.