התוכנה אינה מזהה את הרשיון שלי
icy0069@hotmail.com
in R1
התוכנה מראה im מקוון ומראה ecu שלי תחת ecu מורשה אבל כאשר אני מנסה flah ecu זה אומר im לא הבעלים של רישיון ecu, מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה כי כל קווי הטלפון קשורים.
הערות
יש לי את אותה בעיה עם ecu שלי התבקשתי לקנות רישיון חדש. עשיתי את זה וניסה להבהב ecu שלי אבל זה נכשל. אני לא יכול להשתמש ecu שלי מאז מאי. האופניים לא יתחילו עוד בתצוגה. אני פותח כמה כרטיסים אבל אין תשובה ועכשיו, המערכת למטה. אין תמיכה FTECU ואני לא יכול להשתמש באופניים שלי מאז כמעט 2 חודש. עכשיו, הזמנתי לרתום צד אופניים, אבל עבור מבחן נוסף שני רישיונות שלי צריך להיות resetted. היסטוריית ההבזק עבור שני הרישיונות שלי מראה "התרסק".
זה נראה גם הבעיה שלי. הרישיון שלי אומר שזה בבעלות שלי מקלט כאשר אני מנסה פלאש אבל זה הועבר לחשבון שלי על ידי אותו ומציג את הרישיונות שלי, אבל אני לא מסוגל פלאש. אולי מישהו יחליט להופיע ב- FT ולקחת את הטלפון יום שני
לא בטוח אם יש משהו לעשות עם ftecu אבל אני יודע EPA ירד על כמה חברות כוונון המכונית די הרבה לסגור את התוכנה SCT אלא אם כן ללכת וללכת בכיתה, וזה עדיין רק נותן לך פרמטרים חסרי תועלת לשנות, שום דבר שישנה פליטות, כל כך הרבה דלק תזמון. im מתחיל לצבור ערימה גדולה של תוכנות כוונון תועלת ומקלעים, אני חושב ימי הזהב של כוונון ברחוב הם מעל, רק את השימוש בכביש מקובל לעת עתה.
אני כבר היה כבר הלך הדואר עכשיו אם האופניים שלי היה למטה או לא היה גיבוי מאז. אני לא מבין איך כל מידע מראה נכונה וכאשר אני מנסה פלאש זה אומר כי הרישיון שייך im דוא"ל אותו מחובר, כמו שלה כמו חרא פתאום פתאום יש אמנזיה או אלצהיימר.
אנא תן לי גם צילומי מסך של הודעת השגיאה או מספרי הרישוי שמופיעים בהודעה. תודה, סליחה על הבעיות שאתה נתקל.
אני מקווה שאתם יכולים לקרוא אותו. דרישת שלום
לידיעתך. בשבועות האחרונים היה לי קשר עם מייק Bienvenu שהיה נחמד מאוד וניסה לעזור. דרישת שלום