Próba pisania nie powiodła się. Nie udało się zainstalować poprawek danych obrazu.
wenxx10@gmail.com
w R7
Cześć, niedawno dostałem zestaw po stronie ławki do flashowania ecu mojej EU Yamaha R7 2022. Jednak kiedy podłączam ECU do wiązki zestawu ławki i próbuję napisać 2021 R7 - BEB-8591A-50(EU) Unrestricted do ECU, skarży się, że „Próba pisania nie powiodła się. Nieudana poprawka danych obrazu”. Jak zauważyłem, rzeczywisty numer części na moim ECU to BEB-8591A-00. Czy może to być związane z problemem? Dziękuję
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Jak widziałem w jednym z najważniejszych postów, plik ECU musi zgadzać się z numerem części ECU. Więc myślę, że to odpowiada na pytanie. Chociaż w tym przypadku, ponieważ nie mogę znaleźć odpowiedniego pliku na dostarczonej liście (i nie mogłem tego sprawdzić/wiedzieć przed złożeniem zamówienia), czy istnieje sposób, aby poprosić o dodanie pliku odpowiadającego mi numeru części ECU?
Jakieś pomysły?
Witaj, czy udało Ci się to rozwiązać? W przypadku ECU Yamaha musiałbyś wysłać go do nas w celu pierwszego odczytu. Następnie zostanie dodany do Menedżera plików do użycia.
Właściwie udało mi się zapisać plik stockowy do ECU, ale kiedy próbowałem dostosować pliki i flashować (kopiowanie mapy paliwowe i zapłonowe z wyjątkiem wolt-dwell), teraz to pierwszy skarży się na: Próba zapisu nie powiodła się. Proszę spróbuj ponownie. Status: niezdefiniowany błąd Następnie, jeśli spróbuję ponownie, pojawi się komunikat: Nie znaleziono zarejestrowanego ECU. Czy chciałbyś kupić nową licencję na ten ECU? Na podstawie innych wątków zakładam, że wymaga to resetu? Czy mógłbyś dostać czek?
Mam dokładnie ten sam problem. Udało mi się napisać podstawowy ECU BEB-8591A-00. ale teraz, gdy próbuję zapisać ten sam, ale nieograniczony plik, pojawia się komunikat, że nie zapisze bla.bla.bla. Kupiłem kolejne licencje, ale to też nie pomogło. moje konto to Staffan.ola.wallin@gmail.com, proszę, napraw to teraz.
rozwiązany.