ניסיון הכתיבה נכשל. תיקון נתוני תמונה נכשל.
wenxx10@gmail.com
in R7
היי, לאחרונה קיבלתי את ערכת הספסל להבהבת ה-ECU של ה-EU Yamaha R7 2022 שלי. עם זאת, כאשר אני מחבר את ה-ECU לרתמת ערכת הספסל ומנסה לכתוב את 2021 R7 - BEB-8591A-50(EU) Unrestricted לתוך ה-ECU, הוא מתלונן ש"ניסיון הכתיבה נכשל. תיקון נתוני תמונה נכשל." כפי שראיתי, מספר החלק האמיתי ב-ECU שלי הוא BEB-8591A-00. יכול להיות שזה קשור לנושא? תודה
שתייגת:
הערות
כפי שראיתי מאחד הפוסטים החשובים ביותר, קובץ ה-ECU חייב להתאים למספר החלק של ECU. אז אני מניח שזה עונה על השאלה. אם כי במקרה זה, מכיוון שאינני יכול למצוא את הקובץ המתאים ברשימה המסופקת (ולא יכולתי לבדוק/לדעת זאת לפני ההזמנה), האם יש דרך לבקש להוסיף את הקובץ של מספר החלק המתאים שלי ב-ECU?
רעיונות כלשהם?
שלום, הסתדרת? עם ה-ECU של Yamaha תצטרך לשלוח אותו אלינו כדי להיקרא בפעם הראשונה. לאחר מכן הוא יתווסף למנהל הקבצים לשימוש.
יש לי את אותה בעיה בדיוק. הצלחתי לכתוב את ECU המניות של BEB-8591A-00. אבל עכשיו כשאני מנסה לכתוב אותו קובץ אבל ללא הגבלה הוא אומר שהוא לא כתוב bla.bla.bla. קניתי רישיון אחר אבל גם זה לא עזר. החשבון שלי הוא Staffan.ola.wallin@gmail.com בבקשה תקן את זה עכשיו.
נפתר.