Auto Blipper nie działa na moim MT10 2017
kuey996@hotmail.com
Cześć , postępuj zgodnie z instrukcją, aby zainstalować zestaw quickshifter auto blipper i włączyć auto bliper na ławce, działa dobrze na wyższy bieg, ale na wyższy bieg nie ma blipa, czy w inny sposób może pójść nie tak? Mój ECU to B67-8591A-00
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, czy możesz przesłać mi zdjęcia swojej instalacji? Również z jakim kontem flashujesz? Pozdrowienia
Cześć, mój rower, uruchomiłem manetkę gp i wykonałem z blokadą smogu na płytkach. Pierwszy, przetestowałem sygnał wyjściowy czujnika zmiany biegów w górę iw dół, wszystko jest w porządku, i wyregulowałem korbowód, upewnij się, że przesuwa się w górę iw dół przy tym samym ciśnieniu na czujniku Drugie problemy, mam że kupiłem zły zestaw auto blipper, to do FZ10, nie do MT10, wtyczka jest kwadratowa, a nie okrągła, ok, zmodyfikowałem ją na okrągłą i wpięłam pin 12 smail row coupler (bałem się, że może rezystancja wtyczki jest inna, sygnał jest za słaby? bo połączyłem okrągłą wtyczkę i zielony przewód lutem) próbowałem to wpisać z powrotem do mapowania zapasów, włączyć auto blipper , nadal nie działa I zapisałem to z powrotem do nieograniczonego mapowania, auto blip nie działa nadal Daj mi znać, co mogę zrobić? Zrobiłem już, co mogę! Czy to problem ze sprzętem lub problemem z oprogramowaniem? Najgorsze, że nie jestem w stanie i zajęło mi tyle czasu, aby próbować, wcale nie jestem szczęśliwy...
Ad1aMYCE671uM
Cześć, Czy włożyłeś z powrotem przewód, który wyjąłeś z większego 3-rzędowego złącza? Również odkąd jesteś w zmianie GP, czy zamieniłeś również złącza czujnika QS? Pozdrowienia
Cześć Ponieważ zmodyfikowałem małe złącze 4-rzędowe nie działało, próbowałem podłączyć pin 2 większego złącza 4-rzędowego (styl FZ10), ale pompa paliwa nie działała po włączeniu zapłonu próbowałem zamienić Złącza czujnika QS, gdy auto blip nie działało w sposób, w jaki wziąłem na jazdę testową (bez szybkiego przełączania i bez migania po zamianie) Sprawdziłem sprzęt, każda szansa, że zrobiłem źle A teraz umieściłem go z powrotem w małym 4 rzędzie złącze (styl MT10), nadal czekam na dobre wieści od Ciebie
Cześć Czy pin, który włożyłeś pasuje dokładnie? A Auto Blip jest na pewno włączone? Możesz potrzebować nowej uprzęży AB. Pozdrowienia
Cześć Dajesz mi światło, prawie się poddaję, powiększam grafikę zestawu auto bipping MT10 W końcu, mam odpowiedź, uprzęże ab różnią się między MT i FZ, a nie tylko na zielonym przewodzie auto bipping Trochę trudne Uprząż typu FZ, była to długa podróż prób i błędów, w końcu się skończyła😭 Na zdrowie
Cześć, Cieszę się, że udało Ci się coś wymyślić. Pozdrowienia