Helpforum

ign. Timingkaart

matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Berichten: 8Verified User

Dit is dus de eerste keer dat ik met deze software werk en ik ben een beetje de weg kwijt. We werken aan een Mt09 Show/Stunt build en we hadden het idee om wat Decel Pops toe te voegen. Ife deed dit voorheen alleen op Cars. Aangezien dit een andere software is, ben ik een beetje in de war. In de ontstekingskaart is er geen 0% TPS-rij. Waarom? kan ik de waarde gewoon veranderen? de kleinste % van gas is 0,6 atm. Wat gebeurt er als ik het in 0 verander? Ik weet dat dit slecht is voor de motor, maar zoals ik al zei, dit is voor een stunt/showbike die niet eeuwig hoeft te draaien.

Comments

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Berichten: 1,071Staff User

    Hallo, je zou de as op 0 moeten kunnen zetten als je wilt. Laat het me weten als het je niet toelaat. Bedankt, Jason A.

  • matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Berichten: 8Verified User

    Hoi Bedankt voor het antwoord! Ik heb het getest met 0.6 0.7 (de originele waarden) en het werkte prima :D Ik kon het veranderen in 0 en 0.5 maar ik weet niet of het het als zodanig zal toepassen. Maar ik zal het testen als de sneeuw eindelijk smelt. Ik zal u op de hoogte houden Matthias B. Ps. Als je wilt zien wat je hebt gedaan, moet de melodie op mijn profiel worden geüpload.

  • tec.claudiocampos@yahoo.com.mxtec.claudiocampos@yahoo.com.mx Berichten: 1Verified User

    wat heb je gedaan om pops in decel cut te krijgen? ik heb een zx6r 2010

  • matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Berichten: 8Verified User

    @tec.claudiocampos@yahoo.com.mx Ik heb de timing in Decel (0 en 0.7% TPS) ingetrokken tot -5 tot -20 graden. bij -5 heb je minder intensieve pops dan bij -20. maar houd er rekening mee dat dit uw motor schaadt.

Meld je aan of registreer je om te reageren.