Błąd oparty na czasie?

Mam niestandardowy projekt z wykorzystaniem xsr900 z 2018 r. i dostroiłem go za pomocą nieograniczonej mapy i to wszystko. Zauważyłem po „X” czasie pracy, powiedzmy około 10 godzin, że motocykl był w jakimś trybie awaryjnym z ogranicznikiem 8500 obr./min. Brak kodów błędów. ABS jest usunięty, a czujniki prędkości są wyłączone. Czujnik O2 nie jest podłączony, ponieważ mam wrażenie, że jest wyłączony w strojeniu. Mam aktywny zestaw do strojenia, ale jeszcze go nie zainstalowałem. Ponownie wgrałem ECU do ustawień fabrycznych, a następnie wróciłem do nieograniczonego strojenia i mój problem zniknął. Co może być tego przyczyną?
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Kiedy flashowałeś rower z powrotem do wersji fabrycznej, a następnie do pliku Unlimited, czy użyłeś nowego pliku Unlimited, czy tego samego, który miałeś w nim wcześniej? Ponadto, czy po zapisaniu pliku Unlimited drugi raz problem pojawił się ponownie, czy od tamtej pory wszystko jest w porządku? -Logan
Przepraszam za późną odpowiedź. Minęło trochę czasu, odkąd się tym bawiłem, ale jestem prawie pewien, że użyłem nowego pliku. Był dobry, ale nie mam też zbyt wiele czasu na jego działanie, ponieważ uruchamiam go na śniegu, który od tego czasu stopniał. Więc nie mogę tego potwierdzić ani zaprzeczyć do przyszłej zimy. Dziękuję