Forum wsparcia

Nie ma rozpoznania mojego ecu ani licencji

Witam, chciałem dokonać modyfikacji w moim ecu i podczas flashowania mówi mi, że nie ma zarejestrowanej licencji na ten ecu. nie mogę sflashować ani odczytać mojego ecu. F93DF3EB 23.05.20222017 R6flash init

Komentarze

• octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Posty: 191Staff User

Cześć, rozwiązaliśmy ten problem przez e-mail. Pozdrowienia

• roll 2727roll 2727 Posty: 4Verified User

Ten sam problem został wysłany w wiadomości e-mail i dzwonił wiele razy, a problem nadal nie został rozwiązany. Potrzebuję tylko prostego resetu licencji, ta firma musi dodać link na swojej stronie internetowej i pozwolić klientowi to zrobić. To śmieszne

• mike@ftecu.commike@ftecu.com Posty: 178Staff User

Witaj Nie mamy już opcji resetowania licencji, ponieważ istnieje teraz opcja odzyskiwania. Zapraszamy do kontaktu ze mną, a ja dołożę wszelkich starań, aby cię załatwić

• Scottraba28@gmail.comScottraba28@gmail.com Posty: 5Verified User

O.muszę.zadzwonić.do.Gravesa, powiedział.mi.to.łatwe.po.900.6.miesiącach.później.nic.nie.zostało.tylko.mocne.zużycie.Widzę.tylko.ten.problem.Wszyscy.muszą.poprosić.Gravesa.żeby.to.oddał..jak.oni.się.z tym.wywiozą.Ciągle.czytam.wszystko.ten.sam.problem.Wyślę.wszystko.do.Gravesa, niech.ustawią.ecu...wydadzą, ale 1000 za nic. O.powinieneś.założyć.firmę,.sprzedawać.sfuff.nie.działać.zarabiać.pieniędzy.i.nie.odpowiadać...wszystko, co.wiem.spytałem.gościa.w.Gravesa, jesteś pewien.to.takie.łatwe.powiedziałeś.

• Scottraba28@gmail.comScottraba28@gmail.com Posty: 5Verified User

Mógłbym, gdybym był jedynym z tym problemem, wszyscy mają takie same problemy jak ja, wow, to dużo pieniędzy, czyjeś. Zarabianie.. Ilu. ludzi. Nie wiesz. Po prostu rzuć. to. na. bok.. grarge. Właśnie się poddałem.. cóż. chciałbym być bogaty jak oni.. 1000 dolców mogłoby. Wysłano ecu.out, kupiono działające mody.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.