Suzuki GSX-S1000 Zablokowany ECU
vebjorn.hb@hotmail.com
Cześć! Po sflashowaniu mojego ecu przez twoje oprogramowanie, pomyślałem, że może lepiej zrobić to u dealera. Poszedłem, ale nie mogli nic zrobić, ponieważ mój ECU był „zablokowany”. Dlaczego to? Jak mogę go ponownie odblokować, aby móc przystąpić do wykonania tego u tego dealera? Wszelka pomoc jest doceniana. Z pozdrowieniami Vebjørn
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Nie ma blokady, którą umieściliśmy w ECU, jedyną rzeczą, która pozostała w ECU po powrocie do magazynu, byłaby nasza licencja. Zakładam, że dealer flashuje za pomocą oprogramowania Woolich? Dzięki, Jasonie A.
Witam, mam dokładnie ten sam problem. Przeprogramowałem moją 1000 GSXR 2017 za pomocą oprogramowania FT ECU, ale teraz, gdy mój technik chce przeprogramować moją skrzynkę za pomocą oprogramowania Woolich, nie może tego zrobić, ponieważ wyświetla się komunikat, że moja skrzynka jest zablokowana. Co mam zrobić, żeby mógł nad tym popracować? Czy możesz podać mi procedurę, którą należy zastosować? Jeśli chcesz przejąć kontrolę nad moim komputerem, mam na komputerze oprogramowanie TeamViewer