פורום תמיכה

2017 R1M רישיונות מרובים ב-ECU אחד

davidsantillanes@rocketmail.comdavidsantillanes@rocketmail.com הודעות: 2Verified User
נערך June 2023 in R1

עבר זמן מה מאז שהבהבתי ECU BX4-8591A-10 עם רישיון מס' 6C86F257. אני משתמש ב-BNKT18 SN: 040819JR025. לפני הניסיון הזה, הבזקתי אותו ECU פעמיים. הראשון היה למחיקת גזירה, חסימת צלחת, מחיקת קברים חתול באמצעות קובץ קברים BX4-8591A-10-(ארה"ב). אין בעיות בכלל. האופניים רצו נהדר ללא בעיות עם פונקציות בקרה, ללא נורית בדיקת מנוע. 2 היה עבור הוספת תכונה Auto Blip. השתמש באותו קובץ לא שינה שום דבר רק הפעל תכונה. אין בעיות בכלל. האופניים רצו נהדר ללא בעיות עם פונקציות בקרה, ללא נורית בדיקת מנוע. פליפר אוטומטי רץ מצוין. לאחרונה רכשתי את ערכת ה-ABS Delete (YAM_ABS_DEL_1) ואת ערכת ה-ECU לכוונון עצמי של Yamaha ActiveTune AFR בלולאה סגורה (FT_YAM_LCAT). ניסיתי להבהב ECU ולא זיהיתי את ה-ECU או הרישיון וגרמתי לי לרכוש רישיון שני. זה חייב אותי עבור שני רישיונות חדשים שאני לא צריך. רישיון מס' 9719AD36, 5D2BB019. לאחר ניסיון להבהב, הוא לא כלל את התכונה האוטומטית מכיוון שהיא צורפה לרישיון מס' 6C86F257. אז עכשיו תכונת המנגינה הפעילה מחוברת ל-L# 5D2BB019. לאחר חיבור לאופניים. זה התחיל אבל הפקדים לאפשרויות מקף/תפריט לא פועלים. בדוק גם את נורית המנוע דולקת. ניסיתי להבהב מחדש וזה התחיל לחזור לרישיון אחר שלא מאפשר לטעון את תכונת הכוונון האוטומטי. ניסיתי מספר קבצים והבזקים מחדש, כמו גם חזרה למלאי אבל שום דבר לא ניקה את קוד המנוע או איפשר לפקדים לפעול. האם מישהו יכול לעזור בהשגת כל התכונות ברישיון אחד ולעזור עם אובדן פונקציות בקרה. כל עזרה תתקבל בברכה.

הערות

היכנס או הירשם כדי להגיב.