MT10 SP z Japonii potrzebuje pliku
ftecu@mail.ru
Cześć, mam MT10SP 2017 z Japonii o numerze ECU BW8-8591A-30, którego pliku powinienem użyć do flashowania?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Witaj, nie mamy tego obrazu mapy. Możesz wysłać ECU do nas, a my możemy go zdefiniować i odesłać.
wysłanie ECU to duży problem, może jest jakiś sposób na zdalne rozwiązanie? Woolich ma ten numer ECU zarejestrowany w obsługiwanych, ale mam dobre doświadczenia ze współpracy z tobą i nie chciałbym się zmieniać. Może wystarczy europejski firmware? Motocykl posiada immobilizer/
Nie mogę obiecać, że plik euro zadziała. ECU musi mieć małe wcięcie w obudowie, aby dostać się do odczytanego miejsca, abyśmy mogli pobrać fabryczną mapę.
zresetuj licencję # 6D51E5D9 😅
Oprogramowanie powinno wyświetlić monit o odzyskanie licencji. Nie możemy już zresetować licencji po wprowadzeniu opcji odzyskiwania. Może być konieczne ponowne uruchomienie komputera/oprogramowania, aby wyświetlić monit.
Próbowałem zrestartować komputer - nie pomogło, przy próbie flashowania oprogramowania pisze, że licencja nie została znaleziona, sama licencja ma status hardfail na koncie
Błąd wystąpił podczas próby pierwszego zapisu (mój błąd, naprawiony). Teraz motocykl nie odpala, problem komplikuje fakt, że motocykl jest 50 km ode mnie i mamy różnicę czasu 18 godzin. Dlatego, jeśli można to rozwiązać nie przez telefon w czasie rzeczywistym, byłoby dobrze
Hej ludzie, znam tych SP z numerami kończącymi się na -30. Bez problemu wgraliśmy mapę 00 do motocykla. Zrobiłem to na 2 mt10 SP. Jak się teraz sprawuje twój motocykl?