Prześlij/udostępnij pliki ECU
matbol8@gmail.com
Witam Jak udostępniać własne pliki ECU? Mogę to tylko zapisać na swoim komputerze. A jeśli kliknę Zapisz na moim koncie, powie mi „Sukces”, ale nie mogę go znaleźć w Menedżerze plików. Czy ktoś może mi pomóc? Dziękuję
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, Gdy zapiszesz plik na swoim koncie, zostanie on zapisany w Twoich prywatnych plikach w zakładce „moje konto” w menedżerze plików. Nie wiesz, jak dostać się do menedżera plików? Kliknij otwartą kartę, a następnie wybierz menedżera plików. Po znalezieniu pliku pod plikami prywatnymi, kliknij go prawym przyciskiem myszy, a następnie wybierz opcję Przenieś do plików publicznych. Dzięki, Jasonie A.
Cześć, No to jest problem.. nie pokazuje żadnych plików na moim koncie nawet po 5 próbach zapisania :/ Co mam zrobić? Odinstalować i ponownie zainstalować oprogramowanie? Maciej B.
Cześć, mogę dobrze zapisywać pliki na moim koncie i przenosić je jako pliki publiczne. Być może w tym procesie robisz coś złego. Czy możesz przesłać mi film wideo, jeśli próbujesz to zrobić? Dzięki, Jasonie A.
Mam ten sam problem. Jakie było rozwiązanie? Dzięki