Jeśli oprogramowanie Tuning Suite utknęło na ekranie „Ładowanie ...”
kento_ftecu
Odkryliśmy, że niektórzy użytkownicy mają problem, który pojawia się, gdy po raz pierwszy próbują pobrać / otworzyć oprogramowanie FTECU Tuning Suite lub nie otwierali oprogramowania od miesięcy. Oprogramowanie zatrzymuje się na pasku postępu „Ładowanie” i nie zmienia się. Jeśli napotkasz ten problem, rozwiązaniem jest włożenie kabla USB Data Link do komputera (tylko kabel, nie trzeba go podłączać do uprzęży flash) i otworzyć oprogramowanie. Może to zająć kilka sekund, ale w końcu powinno pojawić się okno logowania.
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, mam ten problem i podłączam kabel USB do transmisji danych, ale nadal trwa ładowanie (2 laptopy ten sam problem). Widzę w panelu sterowania urządzenie (konwerter szeregowy USB), ale się nie otworzyło. Czy ktoś może sprawdzić czy jest problem z moim kontem . Dziękuję
Hej wszystkim, od dłuższego czasu nie otwieraliśmy zestawu tunera. Przy pierwszym otwarciu utknął na ekranie ładowania. Usunięto aplikację, a następnie pobrano najnowszą wersję, zrestartuj komputer i to samo zatrzymało się na ekranie ładowania. Natknąłem się na ten wątek i spróbowałem tego, co sugeruje kento, włożyłem kabel USB łącza danych i czekałem, ale nic się nie stało. Dimbusa, czy znalazłeś rozwiązanie w podobnej sytuacji? Moja licencja jest potwierdzona i staram się tylko dodać zestaw blipowy do mojego roweru.
Cześć, Czy Twój komputer rozpoznaje Twój kabel USB jako „konwerter szeregowy USB” w menedżerze urządzeń, czy też wyświetla się jako niezidentyfikowane urządzenie? Dzięki, Jasonie A.
Podłączyłem kabel do transmisji danych, uruchomiłem oprogramowanie i zadziałało.
Wygląda na to, że moje oprogramowanie nie rozpoznaje kabla USB.
Ten sam problem nie rozpoznaje ecu, jest napisany błąd, nie wiem co robić, sprawdzałem wszystko kilka razy! SWangjokelGLvxnVjDWPTsl1sWangjokelGL SWangjokelGL0DQtbpXR6ChPsWangjokelGL
Witam, Czy próbowałeś uruchomić oprogramowanie i zalogować się przed podłączeniem kabla USB?
5eIAMJg1wC63SkgqXZ3CLYNF Czy używasz bocznej uprzęży rowerowej?