סוויטת כוונון טוען .............
rpcox@cox.net
in FZ / MT 07
השיק את חבילת הכוונון והיא פשוט ישבה שם עם "FTECU Tuning Suite Loading ....". נהרג את התהליך, הוסר, התקן מחדש .... השיק את חבילת הכוונון ואני תקוע באותה תנוחה. טוען .... Windows 10 Pro v 1903 (מצב התיקון מעודכן) Tuning Suite 2.5.6.12 סטטוס הרישיון 'מאושר' השלב הבא?
הערות
נסה להפעיל מחדש את המחשב שלך, וודא שיש לך חיבור אינטרנט טוב ויציב. אם כבר הורדת את התוכנה, עליה להפעיל אותה בקלות. יתכן שברקע תוכנות אחרות פועלות שגם מאטיות את העניינים.
תודה קנט, אבל עבדתי עם מחשבים / רשתות וכתבתי תוכנה בערך 20 שנה. זה לא נושא של אפליקציות רקע. מהי IP היעד והיציאה של חבילת הכוונון?
התעלם. לא נעשו שינויים בסוף, אבל עכשיו זה טוען
👍️
שלי עושה את אותו הדבר. שלחתי בדוא"ל לקבוצת המכירות. הסרת ההתקנה / התקנה מחדש מספר פעמים. הפעלה מחדש. שום דבר לא עוזר. מאוד מתסכל ואם זה לא עובד אז יש לי משקל נייר יקר מאוד.
כן, שלי עושה את אותו הדבר. זה התחיל יום ראשון אחר הצהריים. עשיתי את כל הסרת ההתקנה / אתחול מחדש / הורדת תוכנה חדשה / התקנה מחדש של דבר. בבקשה ייעץ...
יש לנו בעיה בשרת שאנחנו עובדים עליה כרגע. מצטער על העיכוב.
השרת מגבה.
אני מקבל חלון אנימציה זה שלא נגמר לעולם. שים לב שאני מנסה להסתכל על המפות שלי מבלי להיות מחובר לאופניים. האם זה משנה?
זה לא אמור לעשות את ההבדל, אתה יכול להסתכל על כל הקבצים השמורים בתוכנה שלך. נסה להסיר את התקנת התוכנה, להפעיל מחדש את המחשב שלך ולהתקין מחדש את התוכנה.
שלום, נראה שאני חווה את אותו מסך "טוען ..." כשמנסים להסתכל על המפות שלי עם / מחוץ האופנוע שלי מחובר. הסרתי (אפילו הסרתי מהרישום) והתקנתי מחדש ללא הצלחה בהטענה. האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי שאוכל להשתמש בתוכנית?
https://forum.ftecu.com/discussion/1096/if-your-tuning-suite-software-is-stalled-on-loading
אני חייב לומר, כוונון במסלול הוא כמעט בלתי אפשרי מכיוון שרוב המסלולים רחוקים עבור שירות סלולרי טוב. זו בעיה גדולה. האם יש פתרון שבו בעל רישיון רשום כהלכה יכול לקבל גרסת מטמון של התוכנה שמתעדכנת מאוחר יותר כאשר קישוריות האינטרנט טובה יותר?