Błąd Ecu brak odpowiedzi na Yamaha R1 2019
michel.performanceracing@gmail.com
w R1
HI Mam problem z numerem ecu R1 2019 BX4-8591A-30 (UE °. Gdy chcę napisać na ECU, po kilku sekundach pojawia się komunikat o błędzie Ecu bez odpowiedzi. Ale problem polega na tym, że rower wypada na desce rozdzielczej coś w rodzaju Ecu nie instaluje się Możesz znaleźć zdjęcie deski rozdzielczej z podłączonym ECu
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Komunikat „Błąd braku odpowiedzi” oznacza, że masz problem z połączeniem sprzętowym, który uniemożliwia komunikację oprogramowania z ECU. Czy używasz uprzęży po stronie roweru (uprzęży, która podłącza się do złącza ECU w motocyklu)? Jeśli tak, zapoznaj się z przyklejonym postem na stronie głównej zatytułowanym „Uwaga: test sprzętu dla 6-stykowych pasów po stronie roweru ...”
Cześć Kent, nie byłem pewien, gdzie napisać mój problem lub rozpocząć rozmowę, ale mam problem z pisaniem do mojego Ecu. Używam uprzęży i nie mam tekstu, a wszystko działa, ale kiedy próbuję napisać do Ecu, tak się dzieje ( patrz zdjęcia) wcześniej sflashowałem mojego Ecu za pomocą tej samej uprzęży
Moje zdjęcia nie zostaną przesłane, ale powiedzą „nieautoryzowany dostęp”, a także pozostanie: „zgłoszenie błędu”
spróbuj kabla lan
Mam w tej chwili skrajnie ten sam problem z tym samym ecu .. Kreska pojawia się jak na foto
Czy ktoś ma rozwiązanie? W tej chwili ecu nie działa nawet jeśli odłączysz od strony wiązki
Cześć, to dlatego, że nie udało Ci się flashować ECU. Prosimy o ponowne przesłanie ECU. Dzięki, Jason A.