גליון בליפר
Arab.riders@yahoo.com
in GSXR 1000
שלום, יש לי GSX1000R 2017. החלפתי את המעבר ל- blitz FTECU אבל ה- shifter לא עובד וגם לא את blipper. תכונת R מופעלת. ניסיתי את שניהם (הפעל / השבת) את ההפעלה ההפוכה. החלפתי גם את חיווט המעבר אך עדיין לא עובד. ה- ECU שלי הוא 32920-17K92. תודה
הערות
הסרתי את חיישן FTECU והתקנתי את חיישן OEM ועדיין את אותה הבעיה. המחלף עבד מצוין לפני שהבהב את ה- ECU בתבנית רגילה. עכשיו בתבנית רופא המשפחה לא עובד.
היי, אם אתה מחזיר את מחליף המניות למעבר STD האם זה עובד בסדר? האם ניסית את שני מצבי ה- QS 1 ו- 2? תודה, ג'ייסון א.
כן, פשוט ניסיתי את שני הכיוונים. הכל לא עובד. האם עלי לנסות תמונת ECU שונה? או שלא ייתכן מספר ECU שונה? כמו כן, במודולי ה- ECU >> QS Launch limit pit pit; לא ניתן להפעיל. הודעה מוקפצת "שגיאה, משתנה מהירות איתור. אנא נסה קובץ אחר או פנה לתמיכה "
הודעת השגיאה הייתה עבור התמונה הבלתי מוגבלת. עבור תמונת המניה עבור אותו ECU #, הודעת השגיאה שונה. "נתונים לא ידועים במיקום האחסון. אנא נסה קובץ אחר או פנה לתמיכה "
ניסיתי תמונה נוספת ECU # 32920-17K90 ללא הגבלה ועובדת עכשיו בשני הכיוונים. האם זה בסדר לשמור את קובץ התמונה הזה? תודה
היי, כן אם הקובץ השני עובד בסדר על האופניים אנא שמור את זה. תודה, ג'ייסון א.
רק כדי לשתף מידע, כל הקבצים הבאים לא יכולים להפעיל את המעבר. 32920-17Kf3, 93, 90, L0, N0, D3, 62, 72, 82, D2 & F2. תודה
היי, תודה על המידע, אני אבדוק את זה. תודה, ג'ייסון א.
שלום יש לי את אותה תקלה באחד אבל 2017 עובד רק ב-4 ו-5 למעלה. דאונסטרים לא עובד ובדקנו במודול QS ב-1 ו-2 ECU 17K82