Dlaczego zawsze pojawia się monit (Błąd: Sprawdź połączenie z Internetem ...) Moja sieć działa normalnie, nie ma problemu,

Dlaczego zawsze pojawia się monit (Niepowodzenie: Sprawdź połączenie z Internetem ...) Moja sieć jest normalna, nie ma problemu, minęło dużo czasu, czasem dobrze, czasem źle!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Czy w ogóle nie jesteś w stanie uzyskać dostępu do oprogramowania Tuning Suite? Dzięki, Jason A.
Można go użyć, ale nie wiem, dlaczego ten problem często występuje, można go użyć po ponownym otwarciu i pojawi się ponownie następnym razem!
Cześć, To może być problem z początkowym połączeniem z operatorem sieci. Wydaje się, że teraz działa dobrze, prawda? Dzięki, Jason A.
Tak, działa, ale te problemy często się zdarzają i jeśli mogę ich użyć, nie jestem pewien, czy wybiorę język. Ponadto chcę zadać pytanie, dlaczego plik pobrany do obszaru udostępniania użytkownika pyta mnie że nie jestem upoważniony do korzystania z niego? Ten plik odpowiada mojemu numerowi ECU!
Cześć, o jakim pliku mówisz? Dzięki, Jason A.
Jak wyżej, przy każdym logowaniu otrzymuję ten sam błąd. Drugie logowanie działa idealnie, pierwsze ulega awarii. Jeśli chodzi o sekwencję logowania, byłoby wspaniale móc zalogować się tylko raz lub po prostu zarejestrować oprogramowanie raz. Taki ból trzeba się logować za każdym razem, gdy otwierasz oprogramowanie. W powyższych przypadkach musisz zalogować się dwukrotnie przy każdym otwarciu oprogramowania. Może coś do przemyślenia na następną wersję?
2015 MT-07 with SC Projects imitation and full DNA filter system.
https://www.instagram.com/deanos_rides