Supportforum

Hitta nya mappningar för MT-07, SC-projekt och DNA-filter

DeanosDeanos Inlägg: 5Verified User

Hej killar och tjejer! Har precis installerat mitt FT-kit idag och älskar det. Jag kör en MT-07 2015 med ett SC-projekt (imitation) fullt system utan db-mördare och DNA-scen allt (🤣) filter. Jag letade efter en lämplig bränslekarta för den här installationen och jag ser att det finns ett inlägg om någon eller annan Graves-kartläggning som skulle passa bra. https://forum.ftecu.com/discussion/559/maps-for-mt07#latest Var hittar jag den här kartläggningen? Tyvärr, jag är fortfarande ny och försöker hitta mig runt ... Hur påverkar höjderna även dessa kartor? Jag är i Johannesburg, Sydafrika som bara är blyg över 7000 fot över havet. Jag har bara laddat in den standardfria kartan för att se till att allt fungerar, så det är bara att sortera bränslet och jag är bra ... All hjälp med ovanstående skulle vara bra.

2015 MT-07 with SC Projects imitation and full DNA filter system.

https://www.instagram.com/deanos_rides

kommentarer

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Inlägg: 1,071Staff User

    Hej, kartläggningen av gravarna finns under tredjepartsbilder i filhanteraren i programvaran Tuning Suite. De har dock troligen inte en fil som matchar ditt ECU-artikelnummer. Om du köpte ett avgaser genom dem skulle de göra dig till en karta utan problem, men det låter som om du måste skapa din egen karta. Använd det obegränsade och om det inte fungerar bra, ladda upp en PC-bränslekarta i filen. Om det fortfarande inte fungerar måste du skapa din egen karta, köpa en från en återförsäljare eller ställa in cykeldynon. Tack, Jason A.

  • DeanosDeanos Inlägg: 5Verified User

    Tack Jason, jag uppskattar feedbacken. Obegränsad karta gör ett bra jobb hittills, men behöver något för tankningen vilket jag hoppades kunna dra från gravkartan, men jag ser att de inte har något för tankning där inne. Kommer att hålla ögonen öppna för en bra eller få en fullständig dyno någon gång.

    2015 MT-07 with SC Projects imitation and full DNA filter system.

    https://www.instagram.com/deanos_rides

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Inlägg: 1,071Staff User

    Dean, All Graves-kartorna är låsta så att de inte låter dig se eller dra från det hårda arbete de har gjort med att skapa filen. Tack, Jason A.

Logga in eller registrera dig för att kommentera.