Zapomniałem przeczytać melodię na motocyklu przed jej zmianą
steveschurman@gmail.com
Zapomniałem przeczytać melodię na motocyklu przed jej zmianą. Teraz motocykl (z tłumikiem środkowej rury Leo Vince'a i filtrem powietrza podstawowego) umiera, gdy podaję mu gaz na nieograniczonej melodii B67-8591A-10 (USA) z melodią dowódcy mocy dla środkowej rury Leo Vince'a. Nie będzie też działał w podstawowej wersji. Byłoby to bardzo mile widziane, gdyby jakikolwiek personel mógł pomóc lub ktokolwiek.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, Te ECU nie są czytelne, więc nie będziesz w stanie odczytać ich przed flashowaniem. Czy próbowałeś użyć tylko melodii Nieograniczony bez przesyłania pliku importu paliwa z komputera? Dzięki, Jason A.
Teraz mówi, że nawet nie pozwala mi przesyłać, mówiąc, że nie jest to zarejestrowane ecu, numer licencji to 1E980041 i ciągle pyta mnie, czy chcę kupić licencję. Mam stabilne połączenie.
Twoja licencja ECU jest w stanie próby, ponieważ ostatni proces flashowania nie został ukończony. Będziemy musieli zresetować Twoją licencję, aby móc z niej ponownie korzystać. Problem, który napotykasz, jest zwykle związany z uszkodzonym plikiem Dynojet zaimportowanym do pliku FTECU. Jaki jest twój numer części ECU? (Jest na naklejce „Denso” u góry). Czy dopasowałeś numer części ECU do numeru części pliku w menedżerze plików? Znajdź prawidłowy plik obrazu STOCK ECU, a następnie zapisz go najpierw do ECU (bez modyfikacji, bez map paliwa Dynojet lub czegokolwiek). Uruchom motocykl, aby go popracować, następnie wyłącz go i sflashuj odpowiedni plik Unrestricted do ECU (bez importu mapy paliwowej Dynojet).
Jak zresetować licencję? Mapa jest dla tego samego ECU, które mam z końcówką 10. Nie pozwoli mi też załadować innych.
Zresetowaliśmy licencję, można to zrobić tylko tutaj.
Nieważne. Nie jestem pewien, czy naprawiliście problem, ale kliknąłem wiadomość e-mail z aktualizacją, po czym zadziałało.