Ładowanie pakietu dostrajania .............
rpcox@cox.net
Uruchomiłem pakiet tuningowy i po prostu tam siedział z „FTECU Tuning Suite Ładowanie ....”. Zabiłem proces, odinstalowałem, ponownie zainstalowałem .... Uruchomiłem pakiet tuningowy i utknąłem w tej samej pozycji. Ładowanie .... Windows 10 Pro v 1903 (status poprawki jest aktualny) Tuning Suite 2.5.6.12 Status licencji jest „potwierdzony” Następny krok?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Spróbuj ponownie uruchomić komputer i upewnij się, że masz dobre, solidne połączenie z Internetem. Jeśli oprogramowanie zostało już pobrane, powinno się łatwo uruchomić. W tle może działać inne oprogramowanie, które również spowalnia.
Dziękuję Kent, ale pracowałem z komputerami / sieciami i pisałem oprogramowanie od około 20 lat. To nie jest problem z aplikacją w tle. Jaki jest docelowy adres IP i port pakietu tuningowego?
Lekceważenie. Brak zmian po mojej stronie, ale trwa ładowanie
👍️
Mój robi to samo. Wysłałem e-mail do grupy sprzedaży. Odinstalowano / ponownie zainstalowano kilka razy. Restartuje się. nic nie pomaga. Bardzo frustrujące, a jeśli to nie działa, to mam bardzo drogą przycisk do papieru.
Tak, mój robi to samo. Zaczęło się w niedzielne popołudnie. Zrobiłem całą odinstalowanie / ponowne uruchomienie / pobranie nowego oprogramowania / ponowną instalację. Proszę doradź...
Mamy problem z serwerem, nad którym obecnie pracujemy. Przepraszam za opóźnienie.
Serwer został przywrócony.
Dostaję to animowane okno, które nigdy się nie kończy. Pamiętaj, że staram się patrzeć na moje mapy bez połączenia z rowerem. Czy to robi różnicę?
Nie powinno to mieć znaczenia, możesz przeglądać dowolne zapisane pliki w swoim oprogramowaniu. Spróbuj odinstalować oprogramowanie, ponownie uruchomić komputer i ponownie zainstalować oprogramowanie.
Witaj, wydaje mi się, że pojawia się ten sam ekran „ładowanie…”, gdy próbuję przeglądać mapy bez podłączonego motocykla. Odinstalowałem (nawet usunąłem z rejestru) i ponownie zainstalowałem bez powodzenia w ładowaniu. Czy jest coś jeszcze, co mogę zrobić, aby móc korzystać z programu?
https://forum.ftecu.com/discussion/1096/if-your-tuning-suite-software-is-stalled-on-loading
Muszę powiedzieć, że dostrojenie na torze jest praktycznie niemożliwe, ponieważ większość utworów jest daleko od dobrego zasięgu telefonii komórkowej. To jest duży problem. Czy istnieje rozwiązanie, w ramach którego prawidłowo zarejestrowany posiadacz licencji może mieć zapisaną w pamięci podręcznej wersję oprogramowania, która będzie aktualizowana później, gdy połączenie internetowe będzie lepsze?