פורום תמיכה

שאלה של קוויקשיפטר!

ssamsuominen@gmail.comssamsuominen@gmail.com הודעות: 9Verified User

היי! היה לי מהירה על ימאהה MT 07 שלי מוקדם יותר השנה, והוא שבר את המנוע שלי, כיוון שהמעבר רק חתך את ההצתה אבל לא את הדלק, מה שגרם לדלק להתנפח לתוך שסתום הפליטה והתפוצץ פנימה עם התלקחותו מחדש, מה שגרם למחסני קפיצי שסתום לקפוץ החוצה. של המקום. בהקשר, האם ה Quickshifter שלך מבוסס חיתוך דלק והצתה או רק אחד מהשניים? אני אקנה את זה אם אתה יכול להבטיח לי שהמנוע שלי לא יתקלקל שוב אם פשוט אשתמש בערכי ברירת המחדל שבתוכנת הכוונון שלך. כבר יש לי את הערכה המהבהבת.

הערות

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com הודעות: 1,071Staff User
    נערך February 2021

היי, ה- QS שלנו מפחית דלק והצתה. יש לנו טונות של לקוחות במערך זה ללא בעיות ... המצב שאתה מסביר לי אפילו לא אפשרי מהידע שלי. ההצעה שלי אליכם תהיה לוודא שיש לכם גז באיכות גבוהה באופניים ואולי תוריד את תזמון ההצתה שלכם. תודה, ג'ייסון א.

• ssamsuominen@gmail.comssamsuominen@gmail.com הודעות: 9Verified User

אני משתמש בדלק הפרימיום הכי טוב שאפשר. כמו כן, תזמוני ההצתה שלי היו מלאי בזמן שהבעיה במנוע התרחשה. היה מותג ההיליטק - quickhifter והוא רק חתך את ההצתה, כך שלפי אנשים שדיברתי עם הדלק ממשיך להשפריץ ולא מתלקח בגלל חתך ההצתה שגורם לדלק להתעלות לתוך שסתום הפליטה ואז להתפוצץ עם ההצתה, מה שגרם הבעיה ... בכל מקרה, מכיוון שהקוויק-שיפטרים שלך חותכים דלק והצתה, לא יהיו לי בעיות אז אני אקנה את קוויק-שיפטר שלך בזמן הקרוב!

היכנס או הירשם כדי להגיב.