2017-19 Yamaha R6 Active Tune Zestaw flashowania ECU łącza danych
adrian27sabau@gmail.com
Cześć, kupiłem pakiet flashowania ECU Yamaha R6 Active Tune Data Link 2017-19 i chciałbym aktywować licencję na mój pierwszy ECU i nie jestem w stanie tego zrobić. Czy możesz mi pomóc? Dziękuję Ci bardzo!
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, widzę, że zarejestrowałeś już swój kabel USB. Z którą częścią masz problem? Dzięki, Jason A.
Cześć, Przede wszystkim używam Bench Flashing Kit, próbowałem odczytać ECU, ale nie mogłem, ale potem rozumiem, że nie jest to możliwe w tym Ecu. Teraz sflashowałem Ecu jedną z map z plików udostępnionych przez użytkownika z włączonym aktywnym zestawem do strojenia, ale wciąż wyłącza tę opcję, tak jak nie mam na to licencji. Jak mogę aktywować moją licencję Active Tune? Dzięki, Adrian
Cześć, czy masz również autoblipper na tym rowerze, czy tylko Active Tuner? Dzięki, Jason A.
Cześć, tak, mam też autoblipper. Dzięki, Adrian
Cześć, dziękuję za te informacje. Czy wpisałeś już kod aktywacyjny ze zdrapki na naszej stronie internetowej dla tej ActiveTune? Dzięki, Jason A.
Cześć, nie dostałem zdrapki na mojej 2017-19 Yamaha R6 Active tune Data Link Ecu Flashing Bundle. migająca uprząż. Jakie mam teraz możliwości? Dzięki, Adrian
Cześć, patrząc na nasze nagrania widzę kod, który miał być z twoim zestawem. Dodałem go teraz bezpośrednio do twojego konta. Teraz możesz włączyć ActiveTune i nie powinno być problemów z jego flashowaniem. Dzięki, Jason A.
Cześć, dziękuję bardzo! Adrian