Błąd interfejsu API serwera po przejściu na nowy laptop
karsten.breitkopf@kfzeonline.de
- Otrzymywanie następujących błędów przy użyciu najnowszej wersji FTECU: Błąd serwera API podczas próby zalogowania się
- Brak odpowiedzi (program niekończący się próbuje zarejestrować urządzenie) podczas próby zarejestrowania
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Czy masz nowy kabel USB, który próbujesz zarejestrować, czy nadal używasz starego? Dzięki, Jason A.
Nadal chcę pracować ze starym ... Po prostu nie używałem go przez jakiś czas. Właśnie spróbowałem ponownie ... ten sam komunikat o błędzie. Do twojego portalu mogę zalogować się normalnie, ale nie za pomocą narzędzia FTECU.
Btw: próbowałem odinstalować + wyczyścić wpisy rejestru + ponownie zainstalować. Nie pomogło.
Cześć, czy możesz przesłać mi kilka zdjęć kabla, którego próbujesz obecnie użyć? Czy jest już zarejestrowany na Twoim koncie? Dzięki, Jason A.
Tak - został zarejestrowany i działał w przeszłości.
Cześć Jason, jakieś aktualizacje na ten temat? Jakkolwiek będzie wyglądało Twoje oświadczenie, byłoby miło je zdobyć;) Dziękuję Karsten
Mam ten sam problem po pobraniu SW na nowy komputer. Podczas logowania pojawia się wyskakujące okienko z informacją, że potrzebuję ważnego połączenia internetowego. Klikam OK i próbuję zalogować się ponownie, ale program się zawiesza.
Szkoda, podłącz kabel USB do komputera podczas otwierania oprogramowania i przejdzie bez problemu. Dzięki, Jason A.
Cześć Jason, temat nie był przeze mnie kontynuowany od początku roku, ale sprawdziłem teraz ponownie. Nawet jeśli kabel USB jest prawidłowo podłączony i zidentyfikowany w menedżerze urządzeń, otrzymuję odpowiedź „Nieprawidłowy login” (niem. „Ungültige Anmeldeinformationen”). Czy jest coś, co mogę odczytać w menedżerze urządzeń, co pomogłoby ci zidentyfikować problem?
Cześć, Czy jesteś w stanie zalogować się do naszej witryny za pomocą tych samych danych logowania, nie ma problemu? Wiem, że jesteś w naszym systemie, aby wejść na forum, ale nie jestem pewien, czy masz to zapisane, aby zawsze się logować. Dzięki, Jason A.