Błąd nieautoryzowany ECU ... skontaktuj się z pomocą techniczną
mail_paulkp@yahoo.com
w XSR 900
Witam, wykonując flashowanie z boku roweru na tym rowerze, nie udało się go zweryfikować i od tego czasu oprogramowanie nie rozpoznaje licencji na tym ecu, proszę, czy możesz zostawić tę licencję CE2C1C7C
Dołączony zrzut ekranu dla licencji
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, zresetowałem to dla Ciebie. Dzięki, Jason A.
Cześć Dziękuję Jason, udało mi się ponownie napisać ecu i przetestuję rower rano
Dzięki Jasonowi, który był w stanie ponownie sflashować ten kalkulator z jego oryginalną licencją ... ale wciąż zmaga się z szybką zmianą biegów na tym rowerze, zaktualizował rekord dotyczący zmiany biegów ze szczegółami
Cześć, próbując naprawić problem z QS na tym rowerze, próbowałem wymusić pełny przepis za pomocą bocznej uprzęży roweru, ale niestety ponownie zablokowałem tę licencję :-( Proszę ustawić ją ponownie dla mnie CE2C1C7C Dzięki
Cześć, próbując naprawić problem z QS na tym rowerze, próbowałem wymusić pełny przepis za pomocą bocznej uprzęży roweru, ale niestety ponownie zablokowałem tę licencję :-( Proszę ustawić ją ponownie dla mnie CE2C1C7C Dzięki
Paul, ta licencja została zresetowana kilka tygodni temu tutaj i nadal jest wyświetlana jako nieużywana. Dzięki, Jason A.