פלאש תוכנה אחר
niki@kolio-bg.com
in Off-Topic
שלום, יש לי את המוצר שלך למבזק ECU לימאהה XT1200Z 23P-8591A-00 (EU). המוצר מצוין אך אין לי את התנאים והידע לפתח את התמונה הבלתי מוגבלת שלך (איתה הבזקתי אותה). אני רוצה לשלוח את המחשב מהאופניים לחברה שכבר יש לה תמונה מפותחת עבור האופניים האלה, אבל הם משתמשים בתוכנות וחומרה אחרות כדי להבהב את ה- ECU הללו. אני חושש אם הם מהבהבים עם חומרה ותוכנה אחרים עלולים לפגוע במחשב שלי מכיוון שהם לא יודעים בדיוק איזה חלק מהקוד במחשב שונה או להשאיר תוספות על ידי תוכנת התוכנה של ערכת ההבזק ftecu? השאלה השנייה שלי היא אם אני אחזור לתמונת מלאי שיש לך במנהל הקבצים, האם המחשב יחזור בדיוק לאותו מצב כמו טנרה אחרת שלא נפלטה או שיישארו חלקים או תוספות מתוכנת המנגנון פלאש? תודה מראש בברכה ניקולאי
הערות
מישהו 😀? עזור לי בבקשה.
היי, אם תבהב את ה- ECU בחזרה לקובץ המניות, הוא יחזיר את כל פרמטרי המיפוי ל- OEM. עם זאת, זה עדיין ישמור על הרישוי שלנו ב- ECU שלך מכיוון שאין שום דרך להיפטר מכך בלי להחליף תוכנה אחרת. רוב התוכנות כמו Woolich לא מבינות את פרוטוקול האבטחה של טעינת האתחול של העלאת רישיון ולכן הם לא יכולים להבהב על ECU המורשה FTECU. אנחנו יכולים להבהב על ECU מורשה של Woolich. תודה, ג'ייסון א.
תודה לך 😀
שלום, אני יכול לכתוב לך באופן אישי בדואר האלקטרוני שלך
היי, כן אין בעיה לשלוח לי אימייל בכל פעם. תודה, ג'ייסון א.