Zestaw odblaskowy R3
stevekozicki@heningertoyota.com
w R3
Hej, w zeszłym tygodniu dostałem od was zestaw do ponownego flashowania. Próbuję go zainstalować, a mój rower i zestaw mają złącze żeńskie. Dostałem od ciebie zestaw 4pin typu 6. Mój rower to 15 R3. Nie mogę pobrać instrukcji, ponieważ wyświetla mi się błąd: Osiągnięto limit dokumentów, skontaktuj się z pomocą techniczną. Chcę sprawdzić, czy coś mi brakuje podczas instalacji. Jedyny inny zestaw, jaki od ciebie otrzymałem, dotyczył mojego 15 R1. Dzięki
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
ok - aktualizacja - szukałem złego złącza na r3 - znalazłem poprawne po obejrzeniu filmu z youtube, ale nadal potrzebuję autoryzacji, aby wyświetlić dokument dla r3 i licencję na ecu r3. Box nie był wyposażony w zdrapkę z kodem licencji, tak jak w moim zestawie reflash r1. Nie wiem, czy teraz zmieniłeś ten proces. Również mój zestaw do strojenia ftecu utknął podczas ładowania na 30 minut. Użyłem tego laptopa wcześniej do mojego R1 i twojego programu tuningowego.
Cześć, nie było mnie tu przez kilka tygodni i wygląda na to, że nikt nie oddzwonił do ciebie, kiedy mnie nie było. Czy Twój problem został już rozwiązany? Dzięki, Jason A.