Zestaw odblaskowy R3
stevekozicki@heningertoyota.com
w R3
Hej, w zeszłym tygodniu dostałem od was zestaw do ponownego flashowania. Próbuję go zainstalować, a mój rower i zestaw mają złącze żeńskie. Dostałem od ciebie zestaw 4pin typu 6. Mój rower to 15 R3. Nie mogę pobrać instrukcji, ponieważ wyświetla mi się błąd: Osiągnięto limit dokumentów, skontaktuj się z pomocą techniczną. Chcę sprawdzić, czy coś mi brakuje podczas instalacji. Jedyny inny zestaw, jaki od ciebie otrzymałem, dotyczył mojego 15 R1. Dzięki
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
ok - aktualizacja - szukałem złego złącza na r3 - znalazłem poprawne po obejrzeniu filmu z youtube, ale nadal potrzebuję autoryzacji, aby wyświetlić dokument dla r3 i licencję na ecu r3. Box nie był wyposażony w zdrapkę z kodem licencji, tak jak w moim zestawie reflash r1. Nie wiem, czy teraz zmieniłeś ten proces. Również mój zestaw do strojenia ftecu utknął podczas ładowania na 30 minut. Użyłem tego laptopa wcześniej do mojego R1 i twojego programu tuningowego.
Cześć, nie było mnie tu przez kilka tygodni i wygląda na to, że nikt nie oddzwonił do ciebie, kiedy mnie nie było. Czy Twój problem został już rozwiązany? Dzięki, Jason A.