Błąd nieautoryzowanego dostępu
tahodge@gmail.com
w R1
Dostaję to odkąd dostałem nowy tablet z nowym systemem operacyjnym, myślę, że ostatnim razem zadziałało, kiedy użyłem win8. Próbuję sprawić, by działał ponownie, miałem nadzieję, że naprawi się sam aktualizacją lub czymś w tym rodzaju, ale jeszcze nie teraz. przeszukałem inne podobne błędy i wyglądają na to, że są w programie. nie mogę nawet otworzyć programu. Mogę wpisać dane logowania, a następnie otrzymuję ten błąd. żaden z pozostałych nie miał rozwiązania, ale pomyślałem, że i tak opublikuję. mam nadzieję, że moje bycie trochę różniące się od tego, co opisują, ma rozwiązanie.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, jakiego rodzaju tabletu i systemu operacyjnego używasz? Dzięki, Jason A.
Powierzchnia, okna 10
Cześć, zrób mi przysługę, więc nie muszę resetować Twojego hasła. Wyślij mi e-mailem swoje dane logowania użytkownika (adres e-mail i hasło). Wyślij na adres jason@ftecu.com. Dzięki, Jason A.
wysłane wczoraj, jakieś aktualizacje?
Cześć, udało mi się odtworzyć Twój problem i zostawić go chłopakom, którzy są tutaj, aby to rozwiązać. Są świadomi problemu i pracowali nad jego rozwiązaniem, kiedy wyjeżdżałem 21-go. Wróciłem drugiego dnia i jutro znowu wyjeżdżam na dwa i pół tygodnia. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z Kento w przyszłym tygodniu. Twoje hasło zostało zresetowane, aby pasowało do Twojego kodu pocztowego. Dzięki, Jason A.