Chrck Lampka silnika po zamontowaniu wiązki bocznej roweru
drentmendoza@yahoo.com
w EX 400
Niedawno zainstalowałem rowerową uprząż dla mojego EX400. Postępowałem zgodnie ze wszystkimi instrukcjami aż do ostatniego szczegółu. Błysnął rowerem i był udany. Silnik pracuje, ale CEL jest włączony. Znalazłem następujące błędy: 11 12 13 1C 3A 64 Czy masz to naprawić?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, jaki jest twój numer części ECU? Z jakim plikiem sflashowałeś go? Czy zaczynasz rower, gdy USB nadal jest podłączony do uprzęży po stronie roweru? Dzięki, Jason A.
Cześć Jason, użyłem 1314 ECU i sflashowałem go z nieograniczonym plikiem z twojej bazy danych. Odłączyłem również USB przed uruchomieniem roweru. Dzięki, Drent M.
Fakt, że wszystkie te kody nagle się pojawiły, brzmi tak, jakby numer części pliku, który został flashowany, nie pasował do numeru części ECU.
Jestem prawie pewien, że użyłem prawidłowego pliku. W każdym razie spróbuję ponownie go zaktualizować i dam ci aktualizację. 👌 Dzięki!
Mam ten sam problem. Użyłem poprawnego pliku ECU. Nie mogę nikogo skontaktować przez telefon lub e-mail. W tym momencie dość sfrustrowany