בליפר האוטומטי לא עובד !!
braveheart85s@aol.com
in R1
אחר הצהריים, יש לי R1 R1 לשנת 2016, רכשתי את האגזוז Graves 3/4 עם מחיקת חתולים ואת ערכת הציצים / מסנוור אוטומטי. התקנתי את החומרה על האופניים, ה- Quickshifter עובד. אבל ה- blipper האוטומטי לא !! כל עזרה תהיה מוערכת מאוד. עבור הקטע הנפתח Graves Motorsports: הבזקתי את ה- Ecu עם קובץ מחיקת החתולים של קברים פליטה של 2016 והפעלתי את ה- blipper באופן אוטומטי בסעיף התכונות בתשלום, אך עדיין לא עובד.
הערות
אנא נסה להבהב קובץ רגיל ללא הגבלה התואם למספר החלק שלך ל- ECU. כמו כן, אנא בצע בדיקה זו של חיישן המשמרת: https://www.youtube.com/watch?v=QgrdBm-EjCo&t=3s
אם החיישן רע! מה התהליך לשליחתו בחזרה? יש הוראות מיוחדות?
הי, יידע אותנו אם חיישן המשמרת בוחן רע. אם זה כן ישלח אותו אלינו לבדיקה, כלול את כל המידע שלך בתיבה בבקשה. תודה, ג'ייסון א.
אז החזרתי את חיישן שלי והתקנתי אותו בחזרה על האופניים. זה עבד פעם ואז הפסיק לעבוד !! שיניתי את הגדרת ה- QSS בהגדרות YRC
מ- 1 לשני ושום דבר לא השתנה. האופן שבו אני מחבר את החוטים עכשיו, ההעברה כלפי מעלה עובדת מצוין, לא עוברת שום דבר למטה. אני צריך להפעיל לחץ רב כדי שזה יעבוד. אם אני מחליף את המחברים, שום דבר לא עובד ואני צריך להשתמש במצמד כדי להזיז למעלה ולמטה. לא בטוח מה עוד לעשות.
lS6Y9N5
אנא התקשרו אלינו בנושא. כשבדקנו את החיישן שלכם, זה היה במצב תקין.
שלום יש לי אותה בעיה שקורה עם האופניים שלי עכשיו. ה-Quickshifter עובד רק בעלייה אך לא למטה. יש לי R1 2016 ויש לי אותו בהילוך gp אבל אני לא מבין איך זה לא יכול לגרום לבעיות בהילוך למטה.