Eu spec ecu
the_seve@hotmail.com
Dzień dobry! Mam dzisiaj zestaw lampy błyskowej ftecu ecu i zainstalowałem go na rowerze. Ale teraz nie mogę znaleźć mojego kalkulatora pod ograniczonymi i nieograniczonymi mapami. Mój numer ECU to 1xb-85930-00. I mówi Tajlandia? Proszę o pomoc, co mam zrobić? Z pozdrowieniami Tomaz
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Problem rozwiązany, wziąłem (tajski), ale kiedy próbowałem sflashować mój kalkulator z mapą komputera, zatrzymał się na końcu i powiedział, że wystąpił błąd, skontaktuj się z pomocą techniczną lub spróbuj ponownie. A kiedy spróbowałem ponownie, powiedział, że ecu nie jest zarejestrowany. A potem spróbowałem jeszcze raz, żeby powiedzieć, że licencja należy do kogoś innego? Czy możecie mi pomóc, tak sfrustrowani: / Pozdrawiam Tomaz
Cześć, widzę, że dziś sflashowałeś ECU. Wszystko dobrze teraz? Dzięki, Jason A.
Tak, flashowanie wydaje się działać, ale spada, jakby wracało, zanim sflashowałem? Po pierwsze wszystko wydaje się niesamowite, mój sąsiad przejechał jazdę próbną i powiedział, że czuje się jak nowy rower. Ale dzisiaj rower nie czuje się i działa tak samo ??? Czy może wrócić do zapasów w locie lub co jest z tym nie tak? Z pozdrowieniami Tomaz
Cześć, Jedynym sposobem, w jaki wszystko może się zmienić w ECU, jest flashowanie. Plik w nim nie zniknie ani nie wróci do magicznego przechowywania. Dzięki, Jason A.
Słyszałem, że czujnik 02 może zmienić niektóre parametry? Z pozdrowieniami Tomaz
Standardowy czujnik O2 radzi sobie tylko z jałowymi i bardzo małymi ustawieniami przepustnicy. Możesz mieć inny problem niezwiązany z lampą błyskową, który powoduje, że rower nie działa poprawnie. Na przykład, jaki jest stan paliwa w zbiorniku?
Mieszkam w Szwecji, więc jest to tylko paliwo premium. Podaję moc 95,98 oktanów lub v.
Musisz dokładnie przejść przez układ paliwowy silnika, aby sprawdzić, czy nie występują problemy, które mogłyby ograniczać dostarczanie paliwa.