האיחוד האירופי spec ecu
the_seve@hotmail.com
in FZ / MT 07
שלום! קיבלתי היום את ערכת הפלאש של ecec ftecu שלי והתקנתי אותו על האופניים. אבל עכשיו אני לא יכול למצוא את ה- ecu שלי תחת המפות המוגבלות והבלתי מוגבלות. מספר ה- ecu שלי הוא 1xb-85930-00. וזה אומר תאילנד? בבקשה עזור, מה אני עושה? בברכה תומז
הערות
הבעיה נפתרה, לקחתי את (התאילנדית) אבל כשניסיתי להבהב את ה- ECU שלי עם מפת מחשב, זה נפסק בסוף, ונכתב כי שגיאה, אנא צור קשר עם התמיכה או נסה שוב. וכשניסיתי שוב אמרתי שה- ecu אינו רשום. ואז ניסה שוב כתוב שהרישיון שייך למישהו אחר? האם אתם יכולים לעזור לי, כל כך מתוסכל: / בברכה תומז
הי, אני רואה שהבזקת ECU בסדר היום. הכל טוב בסוף שלך עכשיו? תודה, ג'ייסון א.
כן נראה שההבהוב עובד, אבל זה נשמע כאילו הוא חוזר לפני שאני מבהיר אותו ??? ראשית הכל מרגיש מדהים, שכני עשתה נסיעת מבחן ואמרה שזה מרגיש כמו אופניים חדשים. אבל היום האופניים לא מרגישים ופועלים אותו דבר ??? האם זה יכול לחזור למלאי בזבוז או מה לא בסדר בזה? בברכה תומז
הי, הדרך היחידה בה כל דבר יכול להשתנות ב- ECU היא על ידי הברקה. הקובץ שבתוכו לא ייעלם ולא יחזור למלאי בצורה קסומה. תודה, ג'ייסון א.
מה ששמעתי הוא שחיישן 02 יכול לשנות כמה פרמטרים? בברכה תומז
חיישן O2 במלאי עוסק רק בהגדרות מצערת סרק וקטנות מאוד. יתכן ויהיה בעיה אחרת שאינה קשורה לפלאש הגורם לאופניים לא לפעול כראוי. לדוגמה, מה מצב הדלק במיכל?
אני גר בשבדיה, כך שזה רק דלק פרימיום. הכנסתי כוח של 95,98 אוקטן או v ..
עליך לעבור ביסודיות במערכת הדלק של המנוע שלך כדי לבדוק אם יש בעיות שיכולות להגביל את אספקת הדלק.